از فواید ماهی قرلآلا چه میدانید؟
تهران (پانا) - انجمن تغذیه آلمان اعلام کرده است که ماهی قزلآلا فواید اعجاببرانگیز و بینظیری را برای سلامت جسم انسانها دارد؛ به گونهای که استفاده آن از ابتلاء به سکته قلبی و مغزی جلوگیری میکند، سطح کلسترول مضر را کاهش و میزان کلسترول مفید را افزایش میدهد.
پزشکان و متخصصان سلامت توصیه میکنند هر هفته دو بار از انواع ماهیهای چرب مانند قزلآلا برای سلامت قلب و مغز استفاده شود. انجمن تغذیه آلمان اعلام کرده است که ماهی قزلآلا فواید اعجاببرانگیز و بینظیری را برای سلامت جسم انسانها دارد؛ به گونهای که استفاده آن از ابتلاء به سکته قلبی و مغزی جلوگیری میکند، سطح کلسترول مضر را کاهش و میزان کلسترول مفید را افزایش میدهد.
انجمن تغذیه آلمان توضیح داده که ماهی قزلآلا سرشار از اسیدهای چرب امگا، زنجیرهای طولانی مانند اسید ایکوزاپنتائوئیک و اسید دوکوزا هگزانوئیک است. همچنین مصرف این ماهی، اسیدهای چرب امگا ۳ و کلسترول مضر بدن را کاهش و در مقابل کلسترول مفید را افزایش میدهد. کاهش فشار خون بالا، بهبود رقیقسازی خون و در نتیجه جلوگیری از سکتههای قلبی و مغزی از دیگر مزیتهای ماهی قزلآلاست. بر این اساس انجمن تغذیه آلمان توصیه کرده است که افراد هفتهای دو بار ماهی مصرف کنند و هر هفته ۷۰ گرم از انواع ماهیهای چرب مانند ماهی قزلآلا، شاه ماهی و خال مخالی را استفاده کنند.
ارسال دیدگاه