با این روش مبتلایان به سرطان سینه عمر بیشتری میکنند
تهران (پانا) - رژیم غذایی ضدالتهاب علاوهبر پیشگیری از بیماریها موجب افزایش میزان بقا در زنان مبتلا به سرطان سینه نیز میشود.
بهگزارش تبیان، هنگامیکه درمانهای سرطان سینه مانند جراحی، پرتودرمانی و شیمیدرمانی طی میشود، مهم است زنان راههایی را بیابند که سلامتشان را تا حدممکن حفظ کند. یکی از بهترین راهها پیروی از رژیم غذایی ضدالتهاب است.رژیم غذایی ضدالتهاب علاوه بر پیشگیری از بیماریها موجب افزایش میزان بقا در زنان مبتلا به سرطان سینه نیز میشود.
تحقیقات نشان میدهد با تمرکز مداوم بر الگوهای رژیم غذایی سالم، مانند رژیم مدیترانهای، میتوانید التهاب را کاهش دهید.
انتخاب غذاهای ضدالتهاب در طول درمان میتواند به کنترل برخی علائم مرتبط با پرتودرمانی و شیمیدرمانی مانند: خستگی، بدن درد، مشکلات روده، اضطراب، افسردگی، عادات بد خواب و افزایش یا کاهش ناخواستهی وزن کمک کند.
با در نظر گرفتن این موضوع پنج نوع ماده غذایی دارای خواص ضدالتهابی و مورد تأیید تحقیقات و متخصصان این زمینه را معرفی میکنیم:
- انواع توت مانند توتفرنگی، توت سیاه، تمشک و شاهتوت
- سبزیجات چلیپایی مانند کلم، گل کلم، کلم بروکلی و کلم بروکسل
حبوبات مانند نخود، عدس، لوبیاها و ماش
- گیاهان دارویی و ادویهجات مانند زردچوبه، سیر، زنجبیل و دارچین
- ماهیهای چرب مانند سالمون، قزلآلا، خالمخالی و ساردین
ارسال دیدگاه