میوه‌ها خطر حمله قلبی را کاهش می‌دهند

جواد‌آباد(پانا) - میوه‌ها در سلامتی انسانها تاثیر بسیاری دارد و میوه‌های مختلف باعث افزایش ویتامین در بدن انسان خواهد شد.

کد مطلب: ۱۲۲۵۸۰۰
لینک کوتاه کپی شد
میوه‌ها خطر حمله قلبی را کاهش می‌دهند

اگر بیماری قلبی دارید ویتامین‌ها، مواد معدنی و آنتی اکسیدان‌های موجود در میوه ممکن است به سلامت قلب شما کمک کنند. بنابراین، می‌توانید با افزایش سن، خطر ابتلا به مشکلات قلبی را کاهش دهید. افرادی که در طول روز ۵ وعده میوه یا سبزیجات می‌خورند، ۱۵ درصد کمتر از دیگران ممکن است دچار حمله قلبی شوند. همچنین، مصرف میوه به بهبود گردش خون کمک می‌کند و خطر ابتلا به حملات قلبی را کاهش می‌دهد. به ویژه، مرکباتی مانند پرتقال و گریپ فروت می‌توانند در کاهش خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی موثر باشند.

فاطمه اردستانی، مربی بهداشت و سلامت آموزشگاه عدالت در این باره گفت: از آنجایی که اکثر میوه‌ها معمولا تا ۸۵ درصد از آب تشکیل شده‌اند، کالری نسبتا کمی دارند. البته میوه‌های خشک از جمله کشمش، آب کمتر و کالری بیشتری دارند. به این ترتیب، افراد بعد از خوردن میوه‌ای مانند سیب احساس پر بودن و سیری می‌کنند و در فاصله بین وعده‌های غذایی، میل کمتری به خورن مواد غذایی مختلف و تنقلات خواهند داشت. در نتیجه، افراد می‌توانند با مصرف کالری کمتر و گنجاندن انواع مختلفی از میوه‌ها در وعده‌های غذایی، تا حد زیادی روند کاهش وزنشان را سریع‌تر کنند.

اردستانی بیان کرد: مصرف میوه برای همه به خصوص کودکان و نوجوانان لازم و ضروری و فواید آن‌ها واقعا شگفت انگیز است. نوزادان، کودکان و بزرگسالان باید هر روز میوه بخورند و آن را به یک عادت تبدیل کنند. معمولا تبلیغات، افراد را به خرید برخی غذاهای ناسالم و مضری نظیر چیپس، پفک، نوشابه و خوراکی‌هایی از این دست ترغیب می‌کنند. این در حالیست که مصرف بیشتر میوه‌ و سبزیجات چون سرشار از ویتامین و مواد معدنی هستند، خطر ابتلا به برخی از بیماری‌های مزمن را کاهش می‌دهند، بنابراین نقش مصرف میوه در سلامتی بسیار مهم و اساسی است.

خبرنگار دانش‌آموز: تارا رضاپور

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار