سرپرست وزارت آموزش و پرورش را بیشتر بشناسیم

تهران (پانا) - علیرضا کاظمی عصر روز گذشته با حکم حجت الاسلام ابراهیم رئیسی به عنوان سرپرست وزارت آموزش و پرورش معرفی و انتخاب شد. 

کد مطلب: ۱۲۱۰۳۷۱
لینک کوتاه کپی شد
سرپرست وزارت آموزش و پرورش را بیشتر بشناسیم

علیرضا کاظمی متولد ۱۳۴۴ است، او اهل قاین از توابع استان خراسان رضوی و دارای تحصیلات و سوابق گوناگون مدیریتی در عرصه تعلیم و تربیت است. کاظمی سالیانی را در حوزه علمیه تحصیل کرده و در کسوت روحانیت در دوران هشت سال دفاع مقدس حضور یافته است.

مدارج علمی

وی علاوه بر تحصیلات حوزوی، دارای مدارک مختلف دانشگاهی است، کارشناسی الهیات و معارف اسلامی از دانشگاه علوم اسلامی رضوی، کارشناسی زبان و ادبیات انگلیسی از دانشگاه فردوسی مشهد و کارشناسی ارشد فقه و مبانی حقوق از دانشگاه آزاد اسلامی واحد مشهد جز تحصیلات اوست که هم اکنون دانشجوی دکترای مدیریت راهبردی در دانشگاه عالی دفاع ملی است.

سوابق اجرایی و مدیریتی

سرپرست فعلی وزارت آموزش و پرورش دارای سوابق و فعالیت‌های درخشانی در عرصه تعلیم و تربیت و نیز مسئولیت‌های فرهنگی و اجتماعی است و سابقه ۱۷ ماه حضور فعال در جبهه‌های حق علیه باطل در کسوت روحانیت و طلبگی را در کارنامه خود دارد.

ریاست اداره آموزش و پرورش تایباد، از گردانندگان حلقه صالحین در مرکز آموزشی ثامن الحجج مشهد، عضو هیئت امنای دانشگاه آزاد اسلامی واحد تایباد، معاون پژوهش، برنامه ریزی منابع انسانی سازمان آموزش و پرورش خراسان رضوی، معاون آموزشی و فرهنگی دانشکده ثامن الحجج، رییس گروه معارف دانشگاه فرهنگیان مشهد و ... از مناصب اجرایی علیرضا کاظمی محسوب می‌شود و آخرین پست سازمانی وی قبل از عزیمت به تهران، مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی و عضو هیئت علمی دانشگاه فرهنگیان، پردیس شهید بهشتی مشهد است.

تالیفات

علیرضا کاظمی علاوه بر مدارج علمی و قابلیت‌های اجرایی، دارای تالیفات متعدد در زمینه تاریخ و جغرافیای اسلامی است که می‌توان به تالیفاتی چون جغرافیای تاریخی ماوراءالنهر، تاثیر مذهب بر عناصر هنری شام، تحولات فرهنگی و تعلیم و تربیت در قرن پنجم، فتوح اسلامی در مغرب وایبریا، رهبردهای فرهنگی دولت زمینه ساز ظهور و روند شناسی انقلاب اسلامی در ۵ مجلد نام برد.

وی همچنین در حال تدوین پایان نامه دوره دکترای خود با عنوان راهبردهای ارتقای ملی در برنامه درس ملی در سند تحول بنیادین است و مقالاتی چون سیر تحول مکاتب در مدیریت استراتژیک و نیز نقد سند تحول راهبردی آموزش و پرورش ازمنظر مدیریت منابع انسانی را به رشته تحریر در آورده است.

گفتنی است با توجه به سوابق علمی و اجرایی کاظمی و نیز تجربه تحصیل در حوزه و دانشگاه، روند برنامه‌های تربیتی و فرهنگی در سطح مدارس ارتقا یافت و با بهره گیری از ظرفیت و پتانسیل حوزه علمیه و طلاب و روحانیون و دیگر نهادها و سازمان‌های مرتبط با فرهنگ و تعلیم و تربیت، شاهد تحقق بخش‌هایی از سند تحول بنیادین در آموزش و پرورش بودیم.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار