کمبود ویتامین احتمال ابتلا به کرونا را افزایش میدهد؟
تهران (پانا) - بهگفته فیض الله برزگر گلبولهای سفید بزرگترین نیروی دفاعی بدن است و مصرف زیاد شکر باعث تخریب گلبولهای سفید می شود پس تا حد امکان شکر را از زندگی خود حذف کنید.
بهگزارش برنا، برزگر بیان کرد: کاهش استرس بر تقویت سیستم ایمنی بدن موثر است بنابراین به منظور کاهش استرس می توان در برنامه روزانه خود از ورزش، مدیتیشن و یوگا استفاده کرد چون این فعالیت ها باعث افزایش آدرنالین و تقویت ایمنی بدن می شود.
برزگر ادامه داد: روزانه میوه و سبزیحات در رنگ های مختلف مصرف کنید چون این مواد غذایی سرشار از ویتامین هایی هستند که سیستم ایمنی بدن را به مقدار زیادی بالا می برند.
وی تاکید کرد: تا می توانید آب بنوشید چرا که نوشیدن آب باعث ثابت نگه داشتن ضربان قلب و فشار خون می شود از سوی دیگر نیز سبب تقویت غدد لنفاوی که نقش مهمی در سیستم دفاعی بدن دارد، می شود.
نسرین علیزاده مدیرگروه بهبود تغذیه معاونت بهداشتی خراسان شمالی نیز گفت: کمبود مواد غذایی و کمبود ویتامین هایی مانند ویتامین C، E، A و D احتمال ابتلا به بیماری های مختلف از جمله بیماری های تنفسی و کرونا را افزایش می دهد.
مصرف روزانه سه واحد از گروه سبزی ها به جز سیزی های نشاسته ای و حداقل دو واحد میوه برای پیشگیری از بیماری های تنفسی و کرونا موثر است.
وی توصیه کرد: بهتر است سبزی یا سالاد همراه با آب لیمو ترش یا آب نارنج تازه مصرف شود. علیزاده ادامه داد: در غذاهای روانه حتما هویج و کدوحلوایی را بگنجانید همچنین مصرف پیاز خام به دلیل داشتن ویتامین c همراه با غذا بسیار مفید است.
از مصرف سوسیس، کالباس و سایر فست فودها و غذاهای چرب و سنگین اجتناب شود همچنین از مصرف غذا و مایعات در مکان های نامطمئن خودداری کنید. علیزاده در پایان گفت: از مصرف غذاهایی که کامل پخته نشده مانند تخم مرغ عسلی خودداری کنید.
ارسال دیدگاه