معاون وزیر:
میانگین طول دوره ساخت مدارس به ۳ سال کاهش یافت
تعداد مدارس نیازمند «مقاومسازی» در سیستان و بلوچستان، صفر است
تهران (پانا) - رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور با حضور در موسسات خیریه «انجمن حامی» و «مهر گیتی» ضمن تقدیر از زحمات موسسان و دست اندرکاران این نهادها گفت میانگین دوره ساخت و بهره برداری از پروژه ها به ۳ سال کاهش یافته است.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور، مهراله رخشانیمهر معاون وزیر و رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور امروز به پاس قدردانی از زحمات و فعالیتهای مؤسسان و دستاندرکاران نهادهای خیریه «انجمن حامی» و «مهرگیتی»، در محل این دو موسسه حضور یافت.
رخشانیمهر در دیدار با مدیران «انجمن حامی» که در مدرسه سازی مشارکت میکنند، ضمن تشکر و قدردانی از زحمات انجام شده در راستای احداث فضاهای آموزشی گفت: در یک دوره ۴ ساله از ۱۳۹۲ تا ۱۳۹۶، وضعیت تخصیص اعتبارات سازمان نوسازی مدارس خوب نبود و حجم پروژههای نیمهتمام خیری و دولتی زیاد بود، که باید این عقبماندگی را جبران میکردیم؛ عمده پروژههایی که در حال حاضر در کشور افتتاح میکنیم، شروع عملیاتشان به سال ۱۳۹۱ بر میگردد.
وی با بیان اینکه به لحاظ اعتباری ۳ دسته پروژه آموزشی در کشور داریم، افزود: اولین گروه، پروژههایی هستند که از محل منابع ملی تأمین اعتبار شدهاند که در حال حاضر هیچ پروژهای که از محل منابع ملی تأمین اعتبار شده و پیمانکار نداشته باشد، در کشور نداریم.
رخشانیمهر با بیان اینکه طول دوره عملیات عمرانی و ساخت فضاهای آموزشی را کاهش دادیم، ادامه داد: اگر در گذشته میانگین طول دوره ساخت مدارس و پروژههای آموزشی در کشور ۹ سال بود، اکنون به ۳ سال رسیده است.
معاون عمرانی وزیر آموزش و پرورش با اشاره به دومین دسته از پروژههای آموزشی، اضافه کرد: دومین گروه، پروژههایی است که از محل کمکهای خیرین احداث میشود، که در صورت نیمهتمام ماندن، از محل اعتبارات دولتی تأمین و تکمیل میکنیم.
وی افزود: گروه سوم، پروژههایی است که از محل منابع استانی تأمین اعتبار شده و مانده است؛ بخشی از آنها سالن ورزشی، بخشی استخر و بخشی مدارس شبانهروزی است.
رخشانیمهر همچنین در دیداری دیگر به محل «مؤسسه مهرگیتی» رفت و ضمن تشکر از کمکها و همراهیهای این موسسه در احداث فضاهای آموزشی در اقصی نقاط کشور به ویژه در مناطق محروم، اظهارکرد: میانگین مدارس نیازمند تخریب و بازسازی در کشور ۷ درصد است، ولی جمع مدارس فرسوده که نیازمند «مقاومسازی» و یا «تخریب و بازسازی» هستند، ۱۹.۵ درصد است. نکته جالب توجه اینکه، میزان مدارس نیازمند مقاومسازی در استان سیستان و بلوچستان، صفر است.
وی افزود: به عبارت دیگر، درصد مدارس نیازمند تخریب و بازسازی و یا مقاومسازی کشور تا چند سال قبل ۳۰ درصد بود که با تلاشهای انجام شده در این بخش، با کاهش ۱۰.۵ درصدی، میزان مدارس فرسوده به ۱۹.۵ درصد رسیده است، که این عدد در استان سیستان و بلوچستان ۱۰ درصد میباشد، یعنی در بحث تخریب و بازسازی و مقاومسازی در این استان نسبت به سایر استانها به مراتب جلوتر هستیم.
رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور ادامه داد: مسأله سیستان و بلوچستان کمبود سرانه و فضا است، که تلاشهای بسیاری هم شده و در نتیجه در بحث پوشش ابتدایی، به میانگین کشور نزدیک هستیم.
خودم را خوشبختترین انسان روی کره زمین میدانم
زهرا گیتینژاد مدیرعامل موسسه خیریه مهرگیتی در دیدار با مهراله رخشانیمهر معاون عمرانی وزیر آموزش و پرورش و رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور اظهار کرد: بنده یکی از انسانهایی هستم که واقعا احساس شادی و رضایت میکنم و هر روز هزاران بار خداراشکر میگویم که توفیق خدمت به بچههای این سرزمین را یافتم.
وی ادامه داد: دنبال مال و منال دنیا نیستم و اگر زندگیام را ببینید همین نظر را میدهید، اما خودم را خوشبختترین انسان روی کره زمین میدانم، چرا که میتوانم دست یک نفر را بگیرم و کمکی کنم.
مدیرعامل موسسه خیریه مهرگیتی تصریح کرد: از اینکه میتوانم دل کودکی را شاد کنم، خوشحالم؛ البته بگویم بنده کارهای نیستم و این کارها با کمک دوستانم در مجموعه مهرگیتی انجام میشود.
ارسال دیدگاه