رئیس‌جمهوری در جلسه ستاد ملی مقابله با کرونا تاکید کرد؛

حفظ جان مردم وظیفه اصلی، مشارکت حداکثری مسئولیت دوم

برگزاری اجتماعات انتخاباتی در فضای سربسته ممنوع است، تبلیغات حداکثری و اجتماعات حداقلی باشد/ تاکنون بیش از ۵ میلیون واکسن توزیع شده است/ همه استان‌ها از پیک چهارم عبور کرده‌اند و کشور امروز در وضعیت نارنجی و زرد قرار دارد

تهران (پانا) - رئیس‌جمهوری با بیان اینکه در مسئولیت سنگین برگزاری انتخابات مهم ۱۴۰۰، حفظ جان مردم وظیفه اصلی و مشارکت حداکثری مسئولیت مهم دوم است، گفت همه باید در رعایت کامل پروتکل‌های بهداشتی در هفته‌های آینده تلاش کنیم تا بتوانیم بدون مواجه شدن با پیک جدید بیماری انتخابات را با حفظ سلامت مردم و مشارکت حداکثری برگزار کنیم.

کد مطلب: ۱۱۸۶۷۳۸
لینک کوتاه کپی شد
حفظ جان مردم وظیفه اصلی، مشارکت حداکثری مسئولیت دوم

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی ریاست‌جمهوری، حسن روحانی روز شنبه در جلسه ستاد ملی مقابله با کرونا با اشاره به اینکه بعد از اعلام صلاحیت نامزدهای انتخابات از سوی شورای نگهبان، تبلیغات انتخاباتی آغاز خواهد شد، گفت: براساس مصوبه امروز ستاد ملی مقابله با کرونا، برگزاری اجتماعات انتخاباتی در فضاهای سربسته ممنوع است و امسال باید تبلیغات حداکثری با اجتماع حداقلی باشد.

روحانی با تاکید بر اینکه باید با حساسیت بیشتر و اعمال نظارت دقیق‌تر بر اجرای پروتکل‌های بهداشتی و مراعات از سوی مردم کاری کنیم که در ایام برگزاری انتخابات شرایط آرامی از نظر کرونا در کشور داشته باشیم، اظهار داشت: اگر در هفته‌های اول و دوم خرداد به خوبی پروتکل‌ها رعایت نشود و با پیک جدیدی مواجه شویم، نمی‌توان انتخابات را با سلامت مردم برگزار کرد.

رئیس‌جمهوری با تاکید بر اینکه از نامزدهای انتخابات گرفته تا مسئولین ستادها و دیگر مسئولین و افراد همه باید نسبت به مراعات پروتکل‌ها احساس مسئولیت کامل داشته باشند، گفت: در جلسه امروز ستاد ملی مقابله با کرونا همچنین از وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات خواسته شد که فضای باز و بیشتری در اختیار نامزدهای انتخابات قرار گیرد تا بتوانند از طریق فضای مجازی تبلیغات بیشتر و موثرتری داشته باشند.

روحانی همچنین از افزایش زمان رای گیری و نیز تعداد صندوق‌های اخذ رأی به عنوان دیگر تصمیمات جلسه امروز ستاد ملی مقابله با کرونا نام برد و اضافه کرد: اپلیکیشنی به نام شعبه یاب راه‌اندازی خواهد شد تا مردم راحت تر صندوق‌های اخذ رای را بیایند و همچنین وزارت کشور نیز موظف شده است تا هرجا که ازدحام و صف برای اخذ رأی تشکیل شد، سریعا صندوق سیار تامین کند.

رئیس‌جمهوری اظهار امیدواری کرد که تا پایان خرداد روند واکسیناسیون سرعت و گسترش بیشتری یافته و حداقل ۱۴ میلیون نفر به عنوان گروه هدف اصلی واکسینه شوند و تصریح کرد: تا کنون بیش از ۵ میلیون دز واکسن توزیع شده و ۲ میلیون ۷۰۰ هزار نفر نیز واکسن زده اند و این روند در ماه های خرداد و تیر قطعا سرعت بیشتری خواهد گرفت.

روحانی با اشاره به سپری شدن بیش از ۱۵ ماه از آغاز شیوع کرونا در کشورمان اظهار داشت: شیوع کرونا در ایران با جنگ اقتصادی تمام عیار و تحریم های گسترده همراه بود و این سختی و پیچیدگی مقابله با کرونا را دو چندان کرده است، اما ملت ایران و به ویژه کادر درمان کشور قهرمانان اصلی عرصه مقابله با کرونا هستند. اعضای دولت نیز در این ایام حتی یک ساعت از مقابله با کرونا فراغت نداشته و همه توان خود را برای کاهش رنج مردم و تامین و حفظ سلامت آنها به کار گرفتند.

رئیس‌جمهوری با بیان اینکه به تدریج درحال عبور کامل از پیک چهارم کرونا در کشور هستیم و امروز با تلاش‌های انجام شده، تعداد معدودی از شهرهای کشور در وضعیت قرمز هستند، خاطرنشان کرد: متاسفانه وقتی از پیک هر موج کرونا عبور می‌کنیم مردم یک اطمینان خاطر کاذب پیدا می کنند که باعث کاهش رعایت پروتکل‌های بهداشتی می‌شود.

روحانی ادامه داد: باید همه دستگاه های مسئول نهایت تلاش خود را به کار بگیرند و با متخلفان از مقررات بهداشتی قاطعانه برخورد شود تا مانع از وقوع پیک و موج دیگری از کرونا شویم.

رئیس‌جمهوری در ابتدای سخنان امروز خود در جلسه ستاد ملی مقابله با کرونا، با تبریک فرارسیدن ایام پیروزی‌های ملت ایران در روزهای نخست خرداد و فتح خرمشهر، به پیروزی ملت فلسطین در برابرحملات اخیر رژیم صهیونیستی اشاره کرد و گفت: در رویارویی اخیر ملت فلسطین با رژیم صهیونیستی همبستگی و اتحاد بی‌سابقه‌ای را شاهد بودیم که بر اساس آن همه آحاد فلسطینیان در نقاط مختلف این سرزمین و حتی فلسطینیان آواره شده از وطن یکپارچگی بی نظیری از خود به نمایش گذاشتند و این پیروزی را به همه آنها تبریک می‌گوییم.

دکتر روحانی اظهار داشت: ملت‌های جهان نیز حمایت و همبستگی فوق‌العاده‌ای با ملت فلسطین داشتند اما برخی کشورهای غربی متاسفانه مواضع نادرستی در قبال این واقعه اتخاذ کردند و حتی از رژیم غاصب صهیونیستی حمایت کردند. کشورهای اسلامی نیز مواضع خوبی داشتند اما از جهان عرب انتظار دیگری می رفت که محقق نشد و بعضی از کشورهای عرب تا روزهای پایانی این بحران موضع سکوت داشتند.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار