چرا نباید نان را روی گاز داغ کرد
تهران (پانا) - یکی از عادتهایی که بسیاری از ما به آن توجه داریم، داغ کردن نان روی گاز یا ماکروویو است.
![چرا نباید نان را روی گاز داغ کرد](https://cdn.pana.ir/thumbnail/MTIxOGU5nQGG/gjzVaZ-S_20YtK6_oleWnZi7LTjceVfkf-tEjQhhSgVYJkTSbMZ4IZicyAcgRMj-WWFHy9iIp1lNx8-qtxRZcN02dEbH-ZTHq7RHMj_DtO8sAIKXaKdntA,,/MTIxOGU5nQGG.jpg)
به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، بسیاری از ما عادت داریم به هنگام خرید نان مقدار بیشتری خریداری کرده و آن را در فریزر قرار میدهیم و بعدا آن را روی گاز و ماکروویو داغ کرده و مصرف میکنیم؛ حال آنکه کارشناسان معتقدند این کار، برای سلامتی ما ضرر دارد.
یک کارشناس تغذیه مصری در این خصوص گفت: هنگامی که نان را داغ میکنید، گازهای سمی مانند متان تولید میشود که این هم به دلیل آن است که مواد نشاستهای در معرض دمای بالا قرار گرفته و اجزای نشاستهای آن از بین رفته و به مواد خطرناکی برای بدن تبدیل میشوند که میتواند سبب سرطان شود؛ همچنانکه رنگ نان نیز تغییر میکند.
او در ادامه بیان کرد: این کار همچنین میتواند گاز «گوگرد دی اکسید» تولید کند که بر سیستم گوارش ما اثر میگذارد و سبب زخم معده، روده و سوء هاضمه شود.
این پزشک همچنین در خصوص گرم کردن نان در مایکروویو گفت آن را در معرض اشعههای مضری قرار میدهد که میتواند سبب سرطان شود.
ارسال دیدگاه