هشدار سخنگوی وزارت بهداشت نسبت به کاهش رعایت دستورالعملهای بهداشتی در رستورانها
تهران (پانا) - بهگفته سخنگوی وزارت بهداشت براساس گزارشات واصله همزمان با افزایش سفرها در کشور شاهد کاهش رعایت پروتکلهای بهداشتی در برخی رستورانها و مراکز تولید طبخ مواد غذایی بهویژه در شهرهای مسافرپذیر هستیم.
![هشدار سخنگوی وزارت بهداشت نسبت به کاهش رعایت دستورالعملهای بهداشتی در رستورانها](https://cdn.pana.ir/thumbnail/MTFlNzk5xTKE/gjzVaZ-S_20YtK6_oleWnZi7LTjceVfkf-tEjQhhSgVYJkTSbMZ4IZicyAcgRMj-WWFHy9iIp1lNx8-qtxRZcN02dEbH-ZTH1IxWYtdfcJksAIKXaKdntA,,/MTFlNzk5xTKE.jpg)
سیماسادات لاری با بیان اینکه براساس مطالعات معتبر بینالمللی رستورانها خطرناکترین محل انتقال ویروس کووید-۱۹ هستند، گفت: متاسفانه براساس گزارشات واصله همزمان با افزایش سفرها در کشور شاهد کاهش رعایت پروتکلهای بهداشتی در برخی رستورانها و مراکز تولید و طبخ مواد غذایی بهویژه در شهرهای مسافرپذیر هستیم.
وی ادامه داد: توصیه ما به مردم کشور به ویژه مبتلایان به بیماریهای زمینهای این است که تا حد امکان به رستوران نروند.
لاری همچنین گفت: مردم میتوانند هرگونه تخلف در رعایت پروتکلهای بهداشتی در رستورانها را از طریق سامانه تلفنی ۱۹۰ جهت انجام پیگیریهای بعدی توسط همکاران ما گزارش کنند.
ارسال دیدگاه