استاندار در جلسه ستاد مدیریت کرونا گیلان:
ضرورت پرهیز جدی شهروندان از شکلگیری تجمعات، دورهمیها و تردد در ساعتهای ممنوع
افزایش تعداد شهرستانهای پرخطر، ناشی از کمتوجهی به توصیههای بهداشتی است
رشت ( پانا) - استاندار و رئیس ستاد مدیریت و مقابله با کرونا گیلان با اشاره به افزایش تعداد شهرستانهای پرخطر کرونا (نارنجی) در استان طی هفته گذشته، این مسئله را ناشی از کمتوجهی به توصیههای بهداشتی دانست.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی استانداری گیلان؛ ارسلان زارع، در جلسه ستاد استانی مدیریت کرونا، با اشاره به اینکه هفتمین روز دهه مبارک فجر تحت عنوان انقلاب اسلامی، بیانیه گام دوم انقلاب، امت ولایی و تمدن نوین اسلامی نام گذاری شده، افزود: با الهام از اندیشه های بنیانگذار کبیر انقلاب؛ مسیری که امام راحل پیش روی ما نهاد، اتکاء به مردم است و تجربه های متعدد تاریخی نیز بیانگر آن است، هر جا به حمایت و کمک های مردم عزتمند تکیه کردهایم، موفق بوده ایم.
وی با قدردانی از همکاری مردم در مقابله با کرونا طی حدود یک سال گذشته، بر ضرورت استمرار رعایت دستورالعمل های بهداشتی تأکید و اظهار کرد: بررسی نمودار تعداد مبتلایان، بستری شدگان، مراجعات سرپایی به مراکز شبانه روزی و فوتی ها گویای میزان توجه و یا عدم توجه به رعایت دستورالعمل های بهداشتی است.
نماینده عالی دولت در گیلان، میانگین رعایت دستورالعمل ها در سطح کشور را ۷۵ درصد عنوان و با بیان اینکه در استان ما نیز این میزان در همین سطح و در برخی از شهرستان ها از میانگین کشوری نیز پایین تر هستیم، گفت: در هفته ای که گذشت؛ شاهد افزایش شهرستانهای دارای وضعیت پرخطر (نارنجی) کرونایی گیلان بوده ایم و هم اینک شمار آنها به هفت شهرستان رسیده است.
وی عدم رعایت دقیق پروتکلها، تردد در ساعت های ممنوع و تداوم برخی تجمعات و دورهمیها را از دلایل عمده خیز بیماری در مناطق دارای وضعیت پرخطر دانست و گفت: در بخش اصناف نیز نانوایی ها و رستوران ها بیشترین تذکر را دریافت کردهاند و صنایع، بخش اداری و کشاورزی نیز بیشترین میزان رعایت را داشته اند.
وی با بیان اینکه عادی انگاری از خطرات بیماری نگران کننده است، افزود: دقت در رعایت توصیه های بهداشتی و عدم شکلگیری تجمعات انسانی مواردی هستند که همگان باید خود را ملزم به توجه به آنها بدانند و البته در مناطق پرخطر، این موضوع اهمیتی دوچندان دارد.
استاندار گیلان با بیان اینکه رعایت پروتکل ها و دستورالعمل های بهداشتی در افزایش یا کاهش تعداد مبتلایان، بستری شدگان و فوتی ها به صورت مستقیم اثرگذار است، اظهار کرد: در مقطع زمانی کنونی نیز باید آگاهیبخشیهای عمومی از تهدیدات شیوع ویروس و خطراتی که عادیانگاری اجتماعی و عدم رعایت توصیه های بهداشتی در جامعه ایجاد میکند، با تولید محتواهای متنوع رسانه ای استمرار داشته باشد.
وی با بیان اینکه برای پایداری وضعیت بیماری و کاهش شمار مبتلایان، همگان بویژه مردم و اصناف باید مشارکتی موثر داشته باشند، افزود: نظارت بر اصناف و بخش های مختلف باید با جدیت بیشتر تشدید شود و ضمن برخورد قانونی با متخلفان نسبت به انعکاس آن در صدا و سیما، رسانه ها و فضای مجازی، اقدام شود تا شاهد بازدارندگی آن در سطح جامعه باشیم.
دکتر زارع تصریح کرد: صداوسیمای استان و کارگروه رسانه و فضای مجازی، نقش مهم رعایت دقیق دستورالعمل های بهداشتی در تداوم فعالیت مراکز تولیدی، واحدهای صنعتی و صنفی را برای آحاد جامعه به ویژه در روزهای منتهی به پایان سال، بیشتر تبیین کنند.
وی همچنین به مصوبه امروز ستاد ملی مقابله با کرونا در خصوص افزایش ارائه خدمات به مردم از طریق بستر الکترونیک و کاهش مراجعات حضوری اشاره و اضافه کرد: براین مبنا هر دستگاه اجرایی موظف شده تا سه وظیفه اصلی که بیشترین تردد را منجر می شود، اعلام کند تا امکان ارائه خدمت از طریق دولت الکترونیک فراهم شود.
ارسال دیدگاه