مدیران مدارس برای هر لحظه حضور در مدرسه برنامه داشته باشند

تبریز (پانا) - مدیرکل آموزش و پرورش آذربایجان شرقی با تأکید بر نقش مدیران به عنوان پیشرانان آموزش در استان گفت: مدیران باید برای هر لحظه حضورشان در مدرسه، از ارتباط با اولیا و دانش‌آموزان تا حل مشکلات و انجام کارهای علمی، برنامه مشخصی داشته باشند.

کد مطلب: ۱۵۶۳۶۵۳
لینک کوتاه کپی شد
مدیران مدارس برای هر لحظه حضور در مدرسه برنامه داشته باشند

اسفندیار صادقی، صبح روز یکشنبه، هفتم اردیبهشت ماه در جلسه مدارس هیأت امنایی تبریز و مناطق همجوار با اشاره به فعالیت ۶۸ مدرسه هیأت امنایی در استان گفت: بیشترین تعداد این مدارس در شهرهای میانه و مراغه قرار دارند.

وی با بیان اینکه مدیران مدارس نقش مهمی در پیشبرد اهداف متعالی آموزش و پرورش دارند، اظهار کرد: کاردانی، مسئولیت‌پذیری، داشتن شناخت کامل از وظایف و پایبندی به برنامه عمل در طول سال تحصیلی از عوامل موفقیت مدیران مدارس است.

صادقی افزود: برنامه‌ریزی دقیق برای هر دقیقه از سال تحصیلی رمز موفقیت در مسیر آموزش و تربیت است. هر مجموعه‌ای که نقشه راه مشخصی نداشته باشد، عملاً برای شکست برنامه‌ریزی کرده است.

مدیرکل آموزش و پرورش استان خطاب به اعضای مدارس هیأت امنایی تأکید کرد: مدارس هیأت امنایی باید به‌طور واقعی توسط هیأت امنا اداره شوند و این موضوع نباید تنها در حد نصب تابلو بر سردر مدرسه باقی بماند. همچنین باید از ظرفیت فکری و کارشناسانه اولیا در تمام امور مدرسه بهره‌گیری شود و این مشارکت صرفاً به دریافت کمک‌های مالی محدود نگردد.

 

وی با تأکید بر اجرای برنامه‌های مصوب وزارت آموزش و پرورش در سطح مدارس خاطرنشان کرد: تلاش می‌کنیم بروکراسی اداری و صدور بخشنامه‌های تکراری را به حداقل برسانیم تا مدیران مدارس، به ویژه مدیران مدارس هیأت امنایی، بتوانند بر وظایف اصلی خود متمرکز شوند.

صادقی در ادامه با اشاره به توجه ویژه دولت به آموزش و پرورش گفت: دولت سیزدهم و ریاست محترم جمهوری توجه خاصی به آموزش و پرورش دارند و در سایه این اهتمام، مطالبات همکاران محقق شده و گام‌های بزرگی در این حوزه برداشته شده است. رئیس جمهور نیز بارها بر اهمیت نقش مدیران مدارس به عنوان موتور محرکه آموزش و پرورش تأکید کرده‌اند.

در ادامه این جلسه، محمد خرم، مدیرکل دفتر امور شوراهای وزارت آموزش و پرورش، با اشاره به اینکه تمام برنامه‌ریزی‌ها برای تربیت دانش‌آموزانی شایسته و علمی در تراز جمهوری اسلامی ایران انجام می‌شود، به تشریح مباحث شکلی و آیین‌نامه اجرایی مدارس هیأت امنایی پرداخت.

وی بر لزوم صدور احکام رسمی برای مدیران و اعضای هیأت امنا توسط مدیران نواحی و مناطق تأکید کرد و افزود: مدارس هیأت امنایی تفاوت‌های مشخصی با سایر مدارس دارند و رعایت دقیق قوانین و آیین‌نامه‌های مربوطه ضروری است.

خرم همچنین بر آشنایی اعضا با آیین‌نامه و اختیارات تفویض شده و برگزاری جلسات هم‌اندیشی جهت ارتقای کیفیت آموزشی و عمرانی مدارس تأکید کرد.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار