صنعت نمایشگاهی جان دوباره میگیرد
تهران(پانا) -صنعت نمایشگاهی کشور از امروز و با برگزاری سه نمایشگاه بین المللی و بزرگ شامل صنعت نساجی، صنعت فرش ماشینی و کف پوش ها و صنعت پوشاک؛ دوباره و بعد از یک سال متاثر از شرایط کرونایی و تحریم های ظالمانه،دوباره جان تازه ای می گیرد، سه نمایشگاهی که با حضور ده ها شرکت داخلی و خارجی برگزار می شود.
به گزارش روابط عمومی و ستاد اطلاع رسانی نمایشگاهها:این سه نمایشگاه از ۱۹ تا ۲۲ بهمن ماه در محل دائمی نمایشگاه های بین المللی تهران برپا می شود و شرکت کنندگان در آن که بزرگترین صنعتگران و تولدیکنندگان این حوزه ها هستند، نوین ترین صنایع، تجهیزات و ماشین آلات تولیدی و خدمات خود را ارائه و در معرض دید مخاطبان قرار می دهند.
بیست و ششمین نمایشگاه بین المللی ماشین آلات مواد اولیه منسوجات خانگی ماشین های گلدوزی و محصولات نساجی، هشتمین نمایشگاه بین المللی پوشاک ایران و دوازدهمین نمایشگاه بین المللی فرش ماشینی، کف پوش ، موکت و صنایع وابسته؛ نمایشگاه هایی هستند که در آنها بیش از یکصد و بیست شرکت داخلی و خارجی از جمهوری اسلامی ایران و برخی کشورهای خارجی از جمله آلمان، ترکیه، هند و چین حضور دارند و نوین ترین تولیدات و خدمات خود را ارائه و در معرض دید مخاطبان قرار خواهند داد.
در بیست و ششمین نمایشگاه بین المللی صنعت نساجی انواع تجهیزات، صنایع و ماشین آلات نساجی، قطعات، چرخ خیاطی، ماشین های گلدوزی و دوخت و برش، انواع منسوجات خانگی شامل پارچه، انواع نخ و الیاف، انواع مواد اولیه صنایع نساجی و لوازم و قطعات وابسته عرضه و به نمایش گذاشته میشود.
بطور همزمان هشتمین نمایشگاه بین المللی پوشاک ایران نیز از سوی بنیاد ملی مُد و لباس کشور، اتحادیه تولید و صادرات نساجی و پوشاک ایران، اتحادیه صنف تولید کنندگان و فروشندگان پوشاک تهران و انجمن صنایع پوشاک ایران برگزار می شود و در آن ده ها شرکت و واحد تولیدی انواع پوشاک مردانه، زنانه و بچگانه در قالب طرح ها و رنگ های گوناگون و همچنین دستگاهها و تجهیزات تولید پوشاک و نوین ترین طرح ها و مدل های طراحی و تولید پوشاک را در معرض دید علاقمندان قرار می دهند.
دوازدهمین نمایشگاه بین المللی فرش ماشینی،کف پوش، موکت و صنایع وابسته نیز سومین نمایشگاهی است که همزمان در محل نمایشگاه های بین المللی تهران برپا می شود.در این نمایشگاه برای نخستین بار فرش های ضدلک، ضد میکروب، فرش آنتی باکتریال اکریلیک و فرش های با عرض بلند که در کارخانه های ایرانی تولید شده به نمایش گذاشته خواهد شد.
نمایش انواع واحدهای طراحی فرش، دستگاه های خط تولید، انواع پارکت، انواع کف پوش، موکت، و قطعات و ماشینآلات مربوطه از دیگر بخش های این نمایشگاه است.
صنعت فرش ماشینی حدود ۵۰ درصد از ارزش صادرات سالیانه صنایع نساجی را به خود اختصاص داده و علاوه بر اشتغالزایی مناسبی که در کشور ایجاد کرده، سالیانه حدود ۳۵۰ میلیون دلار ارزآوری به همراه دارد.
ظرفیت نصب شده صنعت فرش ماشینی در کشور بیش از ۱۲۰ میلیون مترمربع است و تولید سالیانه آن به ۸۰ میلیون مترمربع میرسد که حدود ۵۰ میلیون مترمربع آن در داخل کشور مصرف میشود. براساس آخرین آمار اعلام شده، مصرف سرانه فرش ماشینی در کشور حدود ۲.۳ میلیون مترمربع است و مازاد آن نیز به بازارهای جهانی صادر میشود.
این نمایشگاه ها که با رعایت کامل پروتکل های بهداشتی ستاد ملی مقابله با کرونا برگزار می شوند، فرصت بسیار مناسبی در اختیار تولیدکنندگان، بازرگانان و سایر دست اندرکاران صنعت نساجی، پوشاک و فرش ماشینی کشور قرار خواهد داد تا ضمن رقابت با شرکت های خارجی و بهره مندی از آخرین پیشرفت های این حوزه، با استفاده از دانش و تخصص خود، چهره شایسته ای از محصولات ایرانی را به جامعه نشان داده و توانمندی های صنتعگران داخل را در معرض قضاوت مخاطبان قرار دهند.
معرفی دستاوردها ، ظرفیت ها و توانمندی های کارخانه ها و شرکت های داخلی،نمایش آخرین تحولات و دستاوردهای علمی، فنی و صنعتی داخلی و خارجی این حوزهها، ایجاد رقابت و تبادل اطلاعات بین تولیدکنندگان و صادرکنندگان، ارتقا سطح تولید داخلی کشور،کمک به توسعه اشتغال، بازاریابی و صادرات و افزایش راندمان تولید داخلی از مهمترین اهداف برگزاری این نمایشگاه ها اعلام شده است.
ارسال دیدگاه