رئیس مرکز تشخیص و پیشگیری از جرایم سایبری پلیس فتا:
کار کانالهای همسریابی اخاذی و کلاهبرداری است
تهران (پانا) - رئیس مرکز تشخیص و پیشگیری از جرایم سایبری پلیس فتا ناجا گفت کانالهای همسریابی دامی برای اخاذی و کلاهبرداری است و به هیچ عنوان فریب وعدههای دروغین افراد ناشناخته را نخورید.
به گزارش پایگاه خبری پلیس، سرهنگ علی محمد رجبی ضمن تشریح این خبر اظهار داشت: در کنار سوءاستفادههای مالی و کلاهبرداری از متقاضیان کانالها و گروههای همسریابی شبکههای اجتماعی، شاهد سوءاستفادههای عاطفی از متقاضیان کم سن و به خصوص بانوان هستیم که در پی وعدههای دورغین صدمات روحی و روانی برای آن ها به همراه دارد.
وی با بیان اینکه کمتر کسی در کانالهای همسریابی یا همدم یابی به دنبال مرد یا زن زندگی یا نیمه گمشده خودش میگردد، افزود: این کانالها برای کمک به یافتن نیمه گمشده تعرفههایی را در نظر گرفتهاند که بعد از دریافت، هیچ گونه خدمات خاصی به آن ها ارائه نمیدهند.
رئیس مرکز تشخیص و پیشگیری از جرایم سایبری پلیس فتا ناجا هدایت کاربران به درگاههای فیشینگ بانکی در هنگام واریز هزینه را از دیگر شگردهای گردانندگان کانالهای همسریابی خواند و گفت: در کنار این کلاهبرداری ها و سوءاستفادههای مالی و عاطفی شاهد همکاری زنان و مردانی در کانالها و گروههای همسریابی و همدم یابی هستیم که بعد از جمعآوری اطلاعات شخصی متقاضیان و دریافت تصاویر نامناسب از آن ها در ارتباطات برخط به دنبال باج خواهی هستند.
سرهنگ رجبی افزود: بسیاری از افرادی که در این کانالها فعال هستند با سرقت تصاویر و هویت دیگران به دنبال کلاهبرداری و باج خواهی از کاربران هستند و هویت های آنها واقعی نیست.
رئیس مرکز تشخیص و پیشگیری از جرایم سایبری پلیس فتا ناجا ادامه داد: به هیچ عنوان فریب وعدههای دروغین افراد ناشناخته در کانالهای همسریابی را نخورید و به این هویتها اعتماد نکنید.
وی با بیان اینکه هویت بسیاری از گردانندگان کانالهای همسریابی و همدم یاب نامعلوم است، گفت: کانالهای همسریابی و همدم یاب به لحاظ اجتماعی و اخلاقی بنیان و اساس خانواده را هدف گرفته است، لذا برای تحکم بنیان خانواده ضرورت دارد که گزارش فعالیت این دست کانالها را شهروندان از طریق سایت پلیس فتا به آدرس www.cyberpolice.ir بخش مرکز فوریتهای سایبری با ما درمیان بگذارند.
سرهنگ رجبی خاطرنشان کرد: هدف و برنامه کانالها و گروههای همسریابی یا همدم یابی در شبکههای اجتماعی نه گره گشایی از مشکلات ازدواج افراد مجرد بلکه دامی برای اخاذی و کلاهبرداری از آنان است.
ارسال دیدگاه