حسینی تصریح کرد؛
پویش نذر هوشمند گامی در جهت مشارکت دانشآموزان در طرح هدایت
تهران (پانا) - با حضور معاون وزیر و جانشین وزیر آموزشوپرورش در طرح هدایت، معاون پرورشی وزیر آموزشوپرورش، مشاورین وزیر و نمایندگان معاونتهای وزارت، چهارمین نشست کمیته اجرایی طرح هدایت (هر دانشآموز یک تبلت و هر تبلت یک کلاس و یک مدرسه) به میزبانی معاونت پرورشی در محل سالن جلسات این معاونت برگزار شد.
به گزارش روابطعمومی و امور بینالملل سازمان آموزشوپرورش استثنایی، علیرضا کاظمی معاون پرورشی و فرهنگی وزیر آموزشوپرورش در ابتدای این نشست با بیان اینکه پویش نذر هوشمند از سوی معاونت پرورشی شروع شده است: این پویش با هدف نذر وسایل هوشمند ارتباطی توسط دانشآموزان و خانوادههای آنان به دانشآموزان نیازمند و با محوریت سازمان بسیج دانشآموزی اجرایی شده است.
وی افزود: تمامی تشکلهای فعال حوزه دانشآموزی در این طرح خداپسندانه مشارکت دارند و با گذشت یک ماه از آغاز این پویش تاکنون بیش از ۲۰ هزار تبلت و ۱۷۰۰ موبایل توسط دانشآموزان با رقمی معادل ۴۸ میلیارد تومان اهدا شده است.
سید جواد حسینی جانشین وزیر آموزشوپرورش در طرح هدایت در ادامه این نشست با تقدیر از معاونت پرورشی و فرهنگی وزارت آموزشوپرورش به جهت راهاندازی پویش نذر هوشمند اظهار کرد: دستکم ۳۰ درصد دانشآموزان از وسایل هوشمند برای اتصال به فضای مجازی و شبکه شاد بیبهرهاند که نزدیک به ۵ میلیون دانشآموز را شامل میشود و رقم نزدیک به ۱۰ هزار میلیارد تومان اعتبار را طلب مینماید.
وی افزود: طرح هدایت با هدف تأمین تجهیزات دانشآموزان نیازمند در آموزشوپرورش اجرایی شده است و پویش نذر هوشمند که از طرف معاونت پرورشی وزیر آموزشوپرورش کلید خورده است حرکت ارزندهای در راستای مشارکت دانشآموزان در طرح هدایت است.
وی گفت: پویش نذر هوشمند قابلگسترش به گروههای هنری و هیئتهای مذهبی نیز میباشد و در این حوزه میتوان از مشارکت سازمان اوقاف نیز نهایت بهره را برد.
جانشین وزیر آموزشوپرورش در طرح هدایت در ادامه با ارائه گزارشی از فعالیتهای صورتگرفته شده در حوزه طرح هدایت اظهار کرد: هر هفته نشست کمیته اجرایی طرح هدایت در یک معاونت با هدف ارائه گزارش تفصیلی آن معاونت و ارائه راهکارهای اعضای کمیته برگزار میشود.
وی افزود: علاوه بر نشست کمیته اجرایی، نشستهای تخصصی نیز با دوایر مختلف وزارت در حال برگزاری است که تاکنون دو نشست با مرکز روابطعمومی و اطلاعرسانی و یک نشست با مرکز فناوری اطلاعات وزارت برگزار شده است.
حسینی با اشاره به برگزاری نشست با دکتر امید معاون توسعه روستایی و مناطق محروم کشور ریاستجمهوری اظهار کرد: پیگیریهای لازم برای طرح هدایت در دولت به معاونت توسعه روستایی و مناطق محروم کشور ریاستجمهوری واگذار شده است و شورای ارتقای شاخصهای مناطق محروم در ریاستجمهوری با محوریت طرح هدایت فعال شده است.
وی تصریح کرد: نشست با ۷ وزیر مرتبط، نشست با سرشاخههای خیرین و جلسه با شورای هماهنگی بانکها در راستای اعطای تسهیلات کمبهره خرید تبلت از جمله نشستهایی است که بهزودی برگزار خواهد شد.
جانشین وزیر آموزشوپرورش در طرح هدایت با بیان اینکه نشست دیگری نیز با معاونت فرهنگی اجتماعی ریاستجمهوری در خصوص طرح هدایت برگزار شده است اظهار کرد: در این نشست مقرر شد وزارت فناوری اطلاعات و ارتباطات با مشارکت اپراتورهای تلفن و در قالب طرح باندلینگ، پکیج تبلت به همراه سیمکارت دانشآموزی را با اقساط طولانیمدت در اختیار دانشآموزان قرار دهد.
حسینی با بیان اینکه شیوهنامه استانی طرح هدایت به آموزشوپرورش استانها ارسال شده است اظهار کرد: بر اساس این شیوهنامه مشابه ساختار طرح هدایت در وزارت، ساختاری با راهبری مدیرکل آموزشوپرورش هر استان تشکیل خواهد شد.
وی افزود: با مشارکت مرکز فناوری اطلاعات وزارت آموزشوپرورش بهزودی سامانه طرح هدایت با هدف ارائه اطلاعات دقیق دانشآموزان فاقد تجهیزات ارتباطی به تفکیک استان، شهر، منطقه و مدرسه و همچنین مشارکت خیرین در طرح هدایت راهاندازی خواهد شد.
وی گفت: پیوست رسانهای طرح هدایت نیز با ۲۶ فعالیت از سوی مرکز روابطعمومی و اطلاعرسانی وزارت آموزشوپرورش با محوریت تبلیغات رسانهای، تبلیغات شهری و استفاده از ظرفیت روابط عمومیهای سایر دستگاههای اجرایی تهیه شده است.
وی تصریح کرد: در اولین نشست شورای اطلاعرسانی دولت، ابعاد طرح هدایت برای استفاده از ظرفیت دستگاههای دولتی تشریح خواهد شد.
جانشین وزیر در طرح هدایت با اشاره به مشارکت برخی دستگاههای اجرایی و نهادها در طرح هدایت اظهار کرد: واگذاری بیش از ۱۵ هزار تبلت توسط مرکز آمار ایران، تهیه و واگذاری بیش از ۵۰ هزار تبلت توسط کمیته امداد به دانشآموزان نیازمند از جمله مشارکت دستگاهها و نهادها در طرح هدایت است.
وی با بیان اینکه در بسیاری از مدارس سیستمهای کامپیوتری فاقد کاربرد اداری وجود دارد اظهار کرد: باتوجهبه تعطیلی مدارس میتوان با تجهیز چند کلاس درس در هر مدرسه و با گروهبندی محدود دانشآموزان این سیستمها را در اختیار دانشآموزان برای اتصال به شبکه شاد قرارداد.
معاون وزیر با بیان اینکه ۹۵ درصد مدارس به شبکه ملی اطلاعات متصل هستند گفت: از اعتبار هوشمندسازی مدارس با رویکرد استفاده دانشآموزان نیازمند نیز میتوان در طرح هدایت استفاده کرد.
وی افزود: استفاده از ظرفیت اعتبارات فصل ۵، استفاده از اعتبارات طرح جامع حمایت از مناطق محروم، استفاده از اعتبار هوشمندسازی مدارس و استفاده از ظرفیت استانداریها برای تأمین نیمی از اعتبار طرح از جمله مواردی است که علاوه بر مشارکت خیرین میتوان در طرح هدایت از آنها بهره برد.
حسینی در پایان گفت: بهزودی تیزر تبلیغاتی طرح برای جلب مشارکت مردم نیکاندیش و خیرخواه تهیه و در سطح وسیع در راستای ایجاد نهضت مشارکتی پخش خواهد شد.
ارسال دیدگاه