توصیههای وزارت بهداشت برای تقویت سیستم ایمنی بدن
تهران (پانا) - سخنگوی وزارت بهداشت تغذیه صحیح را عاملی برای مقابله با بیماریهای ویروسی خواند و تاکید کرد که با افزایش مقاومت سیستم ایمنی بدن میتوان از ابتلا به کرونا جلوگیری کرد.
سیماسادات لاری گفت: انجام مراقبتهای تغذیهای برای افزایش مقاومت بدن در برابر ویروسها امری ضروری است. توصیه میکنیم روزانه از منابع ویتامین C شامل انواع میوهها و سبزیها و همچنین منابع حاوی آهن و روی شامل جگر، گوشت قرمز، تخم مرغ و حبوبات استفاده کنید.
وی افزود: توجه کنید که پیاز خام حاوی ویتامین C است و میتوان روزانه همراه با غذا آن را استفاده کرد. در تهیه سوپ و آش از شلغم که حاوی ویتامین C است استفاده کنید.
سخنگوی وزارت بهداشت گفت: از مصرف تنقلات شور، کنسروها، غذاهای چرب و سرخ شده، سوسیس و کالباس خودداری کنید. در این ایام غذاهایی که به خوبی پخته نشده اند مانند تخم مرغ عسلی یا کباب نیمپز جدا خودداری کنید. نوشیدن مایعات نیز به حفظ ایمنی بدن کمک میکند.
ارسال دیدگاه