ظرفیت تولید گوشت مرغ در سیب و سوران به ٣۵٠٠ تن در سال ارتقا مییابد
زاهدان (پانا) - مدیر جهاد کشاورزی شهرستان سیب و سوران از توسعه مرغداری ها در شهرستان خبر داد و گفت از ابتدای سال تاکنون مجوز ساخت ١٣ واحد جدید پرورش صنعتی طیور گوشتی با ظرفیت ٢٧٠ هزار قطعه صادر شده که از این میزان ۵ واحد با ظرفیت ١٣٠ هزار قطعه با پیشرفت فیزیکی بین ٢٠ تا ٩۵ درصد در حال اجرا است.
![ظرفیت تولید گوشت مرغ در سیب و سوران به ٣۵٠٠ تن در سال ارتقا مییابد](https://cdn.pana.ir/thumbnail/MTE3NGRjdqFA/gjzVaZ-S_20YtK6_oleWnZi7LTjceVfkf-tEjQhhSgVYJkTSbMZ4IZicyAcgRMj-WWFHy9iIp1lNx8-qtxRZcN02dEbH-ZTHuvel0jraedcsAIKXaKdntA,,/MTE3NGRjdqFA.jpg)
محمدحنیف سپاهی در گفت و گو با پانا اظهار کرد: پیش بینی می شود تا پایان سال تعداد مرغداریهای این شهرستان به ١۵ واحد به ظرفیت٣۵٠ هزار قطعه در هردوره برسد.
مدیر جهاد کشاورزی سیب و سوران ادامه داد: همچنین ظرفیت تولید مرغ با راهاندازی این واحدها به 3 هزار و 500 تن ارتقا می یابد.
وی تصریح کرد: به منظور تکمیل زنجیره تولید مجوز یک واحد کشتارگاه صنعتی طیور در شهرستان سیب و سوران صادر شده و بهزودی عملیات اجرایی آن نیز آغاز می شود.
سپاهی خاطر نشان کرد: ٢۶٠ میلیارد ریال جهت احداث و راه اندازی مرغداریها و ١٠٠ میلیارد ریال هم برای احداث کشتارگاه از محل سرمایه شخصی هزینه خواهد شد.
ارسال دیدگاه