در ۲۴ساعت گذشته، ۱۹۶نفر بر اثر ابتلا به کرونا در استان اصفهان بستری شدند
اصفهان(پانا) _ سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان از ابتلای یک هزار و ۴۵ بیمار مبتلا به کرونا طی ۲۴ ساعت اخیر در مراکز تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی اصفهان خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، آرش نجیمی با اشاره به آمار بیماران جدید مبتلا به ویروس کرونا طی ۲۴ ساعت گذشته، اظهار کرد: در این بازه زمانی تعداد کل موارد نمونهگیری شده ویروس کرونا در استان دو هزار و ۷۱۹ نفر بودند که یک هزار و ۴۵ بیمار جدید مبتلا به کرونا در استان اصفهان به جز شهرستانهای کاشان و آران و بیدگل شناسایی شدند.
وی افزود: از این تعداد بیمار جدید مبتلا به کرونای شناسایی شده ۱۹۶ نفر در مراکز درمانی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی اصفهان بستری شدند. همچنین در این بازه زمانی ۱۹۶ بیمار بهبود یافته از مراکز درمانی ترخیص شدند.
سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، با بیان اینکه در حال حاضر یک هزار و ۵۲۴ بیمار مبتلا به کرونا در مراکز درمانی استان اصفهان به جز کاشان و آران و بیدگل بستری هستند، تصریح کرد: از این تعداد ۳۹۰ بیمار در بخش مراقبتهای ویژه نگهداری میشوند.
وی آمار مرگ و میر بیماران مشکوک به کرونا طی ۲۴ ساعت اخیر در استان اصفهان را ۳۵ نفر اعلام کرد و گفت: از این تعداد ۲۴ نفر فوت شده مثبت کرونا بودهاند.
ارسال دیدگاه