حضور کارمندان در شهرهای قرمز، نارنجی و زرد به چه صورت است؟
ساری (پانا) - دورکاری و کاهش حضور کارکنان در مناطق با وضعیت قرمز، نارنجی و زرد هشدار کرونا در اجرای «طرح جامع مدیریت هوشمند محدودیتها متناسب با وضعیت و روند بیماری کووید ۱۹ در شهرهای کشور» چگونه است؟
طبق مصوبه چهل و چهارمین جلسه ستاد ملی مدیریت کرونا، نحوه فعالیت دستگاههای اجرایی و ادارههای مرکز استانها و شهرستانها در هر یک از شرایط سهگانه هشدار به منظور کاهش ترددهای شهروندان و کارکنان دولت به شرح زیر خواهد بود:
۱- وضعیت «زرد»:
۱/۱- کارکنان ارائه دهنده خدمات ضروری و دستگاههای مرتبط با مأموریت های اساسی و مدیریت شهری با ۱۰۰% (صد درصد) ظرفیت در محل کار حاضر خواهند شد.
۲/۱- در سایر ادارات شهر ارائه خدمات با حضور ۲/۳ (دو سوم) کارکنان انجام خواهد شد.
۲- وضعیت «نارنجی»:
۱/۲- ادارات ارائه دهنده خدمات ضروری و دستگاههای مرتبط با مأموریت های اساسی و مدیریت شهری میتوانند با تشخیص بالاترین مقام مسئول (در سطح ملی یا استان) نسبت به کاهش حضور تا ۱/۳ (یک سوم) کارکنان خود اقدام کنند.
۲/۲- در سایر ادارات شهر ارائه خدمات با حضور ۵۰% (پنجاه درصد) کارکنان انجام خواهد شد.
۳- وضعیت «قرمز»:
۱/۳- دستگاههای ارائه دهنده خدمات ضروری و دستگاه های مرتبط با مأموریت های اساسی و مدیریت شهری میتوانند با تشخیص بالاترین مقام مسئول (در سح ملی یا استان) نسبت به کاهش حضور تا ۵۰% (پنجاه درصد) کارکنان خود اقدام نمایند، مشروط بر آنکه خللی در ارائه خدمات ضروری به وجود نیاید.
۲/۳- در سایر ادارات شهر ارائه خدمات با حضور حداکثر ۳/۱ (یک سوم) کارکنان انجام خواهد شد.
۳/۳- کلیه مراکز آموزشی (آموزشگاهها، مدارس، دانشگاهها و...) به طور کامل تعطیل و صرفاً کارکنانی که حفاظت فیزیکی و حفاظت تأسیسات و سامانههای الکترونیکی ضروری باشند، حضور خواهند یافت.
مدیران و مسئولان ادارات در سطح شهرها موظفند تا پایان هفته جاری ضمن ایجاد آمادگی برای ارائه خدمات ضروری انجام مأموریتهای اصلی،برنامهریزی لازم برای نوبتبندی کارکنان خود را برای هر یک از وضعیتهای سهگانه هشدار انجام و با اعلام شرایط هشدار و تعیین وضعیت شهر از سوی قرارگاه عملیاتی ستاد ملی مدیریت کرونا، نسبت به کاهش و تنظیم حضور کارکنان متناسب با وضعیت اعلام شده اقدام نمایند. قرارگاه عملیاتی ستاد ملی کرونا در سطح ملی و استانداریها و فرمانداریها مسئولیت نظارت بر این موضوع در سطح شهرها را برعهده خواهند داشت.
آن دسته از دستگاههای اجرایی که زیرساختهای لازم برای انجام وظایف کارکنان از منزل(دورکاری) را ایجاد کردهاند، میتوانند از خدامات دورکاری کاکنان خود استفاده کنند. بدیهی است که دورکاری به معنی انجام وظایف کارکنان از طریق زیرساختهای ایجاد شده و از زاه دور است و در این رابطه، کلیه دستگاههای اجرایی موظفند با قید فوریت و اولویت نسبت به ایجاد و تکمیل زیرساختهای مورد نیاز برای انجام وظایف کارکنان به صورت دورکاری برنامهریزی و اقدام نمایند به نحوی که عدم حضور کارکنان در وضعیتهای هشدار در محل کار به انجام وظایف و مأموریتهای اصلی دستگاه و ارائه خدمات به شهروندان لطمهای وارد نکند.
در کلیه وضعیتهای سهگانه شرایط هشدار،ماموریت های اداری غیرضرور لغو میگردند و دستگاههای اجرایی موظفند از اعزام کارکنان خود به مأموریتهای اداری غیرضرور خودداری کنند. مأموریتهای ضروری و اجتنابناپذیر در وضعیتهای «زرد» و «نارنجی» صرفاً با تأیید بالاترین مقام مجاز در سطح استان و مأموریتهای ضروری در سطح ملی صرفاً با تایید مقام مجاز در سطح ملی قابل انجام است.
برگزاری جلسات اداری با رعایت پروتکلها و الزامات از سوی وزارت بهداشت، درمان و آمورش پزشکی از جمله شرایط محل جلسه و فضای مورد نیاز برای هر یک از شرکتکنندگان و با رعایت محدودیتهای زیر قابل انجام است:
- تعداد شرکت کنندگان در وضعیت «زرد» حداکثر۳۰ نفر
- تعداد شرکت کنندگان جلسات در وضعیت «نارنجی» حداکثر ۲۰ نفر
- تعداد شرکت کنندگان جلسات در وضعیت «قرمز» حداکثر ۱۵ نفر.
ارسال دیدگاه