پیش بینی برداشت ۷۶ هزار تن انار در اصفهان
اصفهان ( پانا) - مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان از آغاز برداشت انار در مناطق گرمسیر این استان خبر داد و گفت برپایه پیش بینی ها میزان برداشت محصول انار امسال به حدود ۷۶ هزار تن برسد که نسبت به سال گذشته ۱۰ درصد کاهش نشان می دهد.
![پیش بینی برداشت ۷۶ هزار تن انار در اصفهان](https://cdn.pana.ir/thumbnail/MTE0ODcxNJqF/gjzVaZ-S_20YtK6_oleWnZi7LTjceVfkf-tEjQhhSgVYJkTSbMZ4IZicyAcgRMj-WWFHy9iIp1lNx8-qtxRZcN02dEbH-ZTHPnMOwvUTSs8sAIKXaKdntA,,/MTE0ODcxNJqF.jpg)
به گزارش سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان، احمدرضا رئیس زاده از آغاز برداشت ارقام زودرس انار در مناطق گرمسیر استان از نیمه دوم مهرماه خبر داد و اظهار کرد: بر پایه پیش بینیها میزان برداشت محصول انار امسال به حدود ۷۶ هزار تن برسد که نسبت به سال گذشته نزدیک به ۱۰ درصد کاهش نشان میدهد.
وی سرمازدگی و کاهش گلدهی درختان را در برخی مناطق از مهمترین عوامل تأثیرگذار بر کاهش عملکرد باغات انار استان در سال جاری دانست و افزود: سطح باغهای انار استان هفت هزار و ۶۱۰ هکتار است که حدود ۴۰۰ هکتار آن هنوز به مرحله باروری نرسیده است.
مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان، شهرستانهای شهرضا، کاشان، نطنز و اردستان را چهار تولید کننده عمده انار این استان دانست و گفت: شهرستانهای دهاقان، نجف آباد و اصفهان نیز از دیگر تولیدکنندگان انار هستند.
رئیس زاده، ارقام مرغوب انار استان را زاغه کاشان، نادری بادرود، ملس شهرضا، سبزه اردستان و دانه سیاه اصفهان برشمرد و اضافه کرد: برداشت انار از باغهای استان تا پایان آبان ماه ادامه خواهد داشت.
استان اصفهان با دارا بودن ۵۶۳ هزار هکتار اراضی کشاورزی معادل پنج درصد از مساحت استان و ۹.۳ درصد از اراضی کشاورزی کشور را به خود اختصاص داده است و با دارا بودن شرایط متنوع آب و هوایی، استعداد تولید انواع محصولات کشاورزی را دارد به گونهای که در مناطق گرم و خشک استان خرما، انار و پسته و در مناطق سرد و کوهستانی استان بادام و گردو و در مناطق معتدل و معتدل سرد انواع محصولات دانهدار و هستهدار کشت میشود.
ارسال دیدگاه