معاون آموزش ابتدایی اداره کل آموزش و پرورش استان زنجان:
طرح «پیشدبستانی در بستر فضای مجازی» از اول آبان ماه به صورت رایگان اجرا میشود
زنجان (پانا) - معاون آموزش ابتدایی اداره کل آموزش و پرورش استان زنجان اعلام کرد طرح «پیشدبستانی در بستر فضای مجازی» از اول آبان ماه به صورت رایگان اجرا میشود.
به گزارش اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی اداره کل آموزش و پرورش استان زنجان، صیاد سلامی در گفت وگو با واحد خبر روابط عمومی استان در تشریح این خبر، گفت: امسال همه شاخصهای ثبتنام در دورههای ابتدایی سبز است، به طوری که در مقایسه با موالید رشد ۳/۶۰درصدی ثبتنام دانشآموزان در پایه اول ابتدایی را به نسبت سال گذشته داشتهایم اما به دلیل شیوع ویروس کرونا و نگرانی خانوادهها از این موضوع، شاهد کاهش ۶۰ تا ۶۵ درصدی ثبتنام پیشدبستانیها در سطح استان باشیم.
وی گذراندن دوره پیشدبستانی توسط نو آموزان به ویژه نوآموزان مناطق محروم و کمبرخوردار را بسیار مهم و ضروری خواند و گفت: این دوره آنان را برای حضور در مدرسه و دریافت آموزشهای لازم آماده میکند، بر همین اساس مورد تأکید وزارت آموزش و پرورش است که اجرای برنامه «پیشدبستانی در بستر فضایمجازی» این موضوع را تأیید میکند.
وی جذب و حضور حداکثری نوآموزان در سیستم آموزشی و پرورشی استان، ایجاد وحدترویه، توسعه عدالت آموزشی برای تمام نوآموزان به صورت رایگان و غیرحضوری و رشد همهجانبه کودکی و یادگیری پیشنیازهای ورود به دبستان از طریق آموزش والدین و نوآموزان با توجه به شرایط موجود را مهمترین اهداف اجرای طرح یاد شده دانست و گفت: ما نگران این هستیم که به دلیل شیوع کرونا در استان، بالا رفتن هزینههای زندگی مردم و همچنین به دلیل ماهیت غیراجباری بودن گذراندن دوره پیشدبستانی، خانوادهها از ثبتنام عزیزانشان خودداری کنند و این موضوع موجب ضرر کودکان شود.
سلامی اضافه کرد: پس از بررسیهای لازم آموزش مجازی این نوآموزان در دستور کار قرار گرفت تا کودکانی که موفق به ثبتنام در سامانه سناد نشدند و نمیتوانند با حضور در مدرسه فعالیتهای علمی را دنبال کنند، آموزشها و مهارتهای لازم را به صورت رایگان از طریق شبکه آموزشی شاد و شبکه آموزش صدا و سیمای مرکز استان یا مدرسه تلویزیونی ایران دریافت کنند و خانوادهها هم بتوانند رشد عزیزانشان را پایش کنند.
این مقام مسئول در خصوص راهکار استانی آموزش و پرورش برای نوآموزانی که در سامانه سناد ثبتنام نکردند، اما به شبکه شاد هم دسترسی ندارند، گفت: محور کار آموزش و پرورش استان بر اساس تاکیدات وزارتخانه در این خصوص ارائه برنامهها و آموزش از طریق تلویزیون است که برای این منظور هم جلساتی برگزار کردیم و هماهنگی های لازم با مرکزی صدا و سیمای استانی (اشراق) انجام شده تا از طریق شبکه استانی تلویزیونی هم برنامههای آموزشی مورد نظر برای پیشدبستانیهای مناطق محروم پخش شود.
وی افزود: برنامه تهیه و تحویل محتواهای آموزشی به والدین پیش دبستانی های این گونه مناطق را هم در دستور کارمان داریم و ارتباط با اولیای دانش آموزانی که دسترسی به سامانه شاد ندارند، یک موضوع جدی برای ما است.
معاون آموزش ابتدایی استان در خاتمه گفت: ما از همه برنامههایی که برای ارائه آموزش به نوآموزان صورت میگیرد استقبال میکنیم، چون هر چه فرصت بیشتری برای این قشر فراهم کنیم، نتایج بهتری به دنبال خواهد داشت.
ارسال دیدگاه