مدیرعامل بنیاد احسان در گفتوگو با پانا
تهیه یک میلیون «نوشتافزار»و «پک بهداشتی» برای دانش آموزان بیبضاعت
از تعطیلی قریب به صد کارگاه جلوگیری کردیم/در سال جاری حتی یک حرف لاتین در نوشتافزارها به چشم نمیخورد/محتوای کمک درسی را از طریق یک پلتفرم به دانشآموزان ارائه میدهیم
تهران (پانا) - مدیرعامل بنیاد احسان از همکاری این بنیاد با آموزش و پرورش برای حمایت از دانشآموزان مناطق کمبرخوردار در سراسر کشور خبر داد.
موضوع تامین لوازم مدرسه و نوشتافزار برای اقشار نیازمند یکی از اقدامات خیرخواهانه است که هرسال در آستانه آغاز سال تحصیلی و بازگشایی مدارس به اجرا درمیآید. این روزها پویشهای متعددی در جلب مشارکت خیرین برای حمایت از دانشآموزان آسیبپذیر و محروم در فضای شبکههای اجتماعی ترویج میشود که پویش مشق احسان از فعالترین این پویشهاست که به همت بنیاد احسان وابسته به ستاد اجرایی فرمان امام برای سومین سال پیاپی به اجرا در میآید.
محمد ترکمانه مدیرعامل بنیاد احسان وابسته به ستاد اجرایی فرمان امام که برگزاری پویش ملی «مشق احسان» را طی سه سال اخیر برعهده دارد در گفتوگو با پانا درباره همکاریهای مشترک ستاد اجرایی فرمان امام با وزارت آموزش و پرورش در دو حوزه سختافزاری و نرمافزاری اظهار کرد: «در حوزه ساخت مدارس بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان امام طبق تفاهمنامهای که با سازمان نوسازی مدارس یعنی بازوی عمرانی وزارت آموزش و پرورش دارد عمل میکند؛ یعنی ابتدا در سراسر کشور محلهایی برای تاسیس مدرسه شناسایی میشود، دستورالعملهایی برای ساخت مدرسه تدوین میشود و در نهایت بسیاری از این مدارس طی مشارکت گروههای مردمی و حمایت ستاد اجرایی ساخته و تحویل آموزش و پرورش میشوند.»
وی ادامه داد: «تفاهم مشابهی در بخش نرمافزاری و خدمات آموزشی با آموزش و پرورش داریم که هدف از آن شناسایی دانشآموزان نیازمندی است که بستههای نوشتافزار برای آنها تهیه شده است.»
مدیرعامل بنیاد احسان درباره احصای اطلاعات درباره نیازمندیهای موجود در این بخش گفت: «ما این اطلاعات را با کمک ادارات کل آموزش و پرورش در استانها کسب میکنیم. این اطلاعات مشخص میکند در چه مناطق و چه مدارسی این نیاز بیشتر وجود دارد و گروههای مردمی متمرکز میشوند و بستهها را توزیع میکنند.»
ترکمانه درباره اقشار محروم در پایتخت و در پاسخ به این پرسش که آیا پویش مشق احسان به دانشآموزان محروم ساکن تهران توجه دارد یا تمرکز خود را بر مناطق دورافتاده گذاشته است اظهار کرد: «بله در تهران هم متاسفانه خانوادههایی با وضعیت نامناسب اقتصادی ساکن هستند که فرزندانشان در مدارس مختلف تحصیل میکنند و گاه واقعیتهایی از این دانشآموزان میبینیم یا میشنویم که دل هر انسانی را به درد میآورد. تلاش ما بر این است که امسال این دانشآموزان را چه در مناطق کمبرخوردار و چه در پایتخت تحت پوشش قرار دهیم تا حداقلهای آموزشی را به آنها برسانیم. اما همانطور که مستحضر هستید درصد محرومیت در مناطق مختلف متفاوت است و ما اولویت را بر حمایت از دانشآموزان مناطقی گذاشتیم که کمتر برخوردار هستند ولی از شهرهای بزرگ مثل تهران غافل نشدیم.»
مدیرعامل بنیاد احسان درباره فعالیت امسال پویش مشق احسان در تامین لوازم و نوشتافزار برای دانشآموزان نیازمند گفت: «امسال یک میلیون بسته نوشتافزار تهیه شده است و با کمکهای مردمی این رقم افزایش خواهد یافت.»
وی با اشاره به تفاوتهای پویش امسال مطابق با شرایط کرونا و نیازهای موجود در این بخش گفت: «امسال بستههای ما متفاوت با سالهای گذشته بود، امسال هم بسته بهداشتی و هم بسته محتوایی را به بسته نوشتافزار اضافه کردیم.»
مدیرعامل بنیاد احسان افزود: «یکی از کارکردهای این پویش در حوزه اقتصادی بود. از تعطیلی قریب به صد کارگاه جلوگیری شد، برای ۳۰۰ نفر ایجاد اشتغال و بیش از ۳۰ کارگاه به کارگاههای تولید نوشتافزار اضافه شد.»
ترکمانه درباره ویژگی بستهها گفت: «استفاده از اسطورههای ایرانی و ترویج محصولاتی منطبق با فرهنگ ایرانی اسلامی از دیگر کارکردهای پویش بود. امسال حتی یک حرف لاتین در نوشتافزارها به چشم نمیخورد.»
ترکمانه با اشاره به دیگر مشخصات پویش مشق احسان اظهار کرد: «یکی دیگر از خدماتی که در بستههای نوشتافزار پویش اضافه شد پشتیبانی آموزشی است که به ویژه در دوره کرونا بسیار موثر است. امسال علاوه بر استعدادیابی که از کارکردهای پویش است، محتوای کمک درسی از طریق یک پلتفرم به دانشآموزان ارائه میشود.»
ارسال دیدگاه