توصیه های طب ایرانی برای آلزایمر
بوشهر(پانا)- سالمندان از خوردن غذاهای سودا زا مانند عدس، بادمجان، گوشت گاو، گوشت خشک شده، غذاهای شور یا نمک سود و غذاهای بلغمزا مانند ماهی، هندوانه و خیار پرهیز کنند.
افرادی که دچار بیماری آلزایمر و فراموشی شده اند برخی از مواد غذایی مانند مغز بادام، فندق، نارگیل و گردو، انجیرخشک و مویز سرخ را در برنامه غذایی خود داشته باشند.
همچنین جلوگیری از مصرف زیاد پیاز، خوردن سیب ترش، زیادروی در مصرف گشنیز، باقلا، قارچ، لوبیا، سیر و کلم در کتب طب سنتی به عنوان عوامل ایجاد نسیان یاد شده است و پرهیز از آنها را برای بیماران مبتلا به آلزایمر توصیه می شود.
زیاده روی در مصرف آب سرد از مضرترین چیزها برای ایجاد فراموشی است.
برای پیشگیری از فراموشی، پیاده روی و ورزش سبک مانند حرکت دادن دست ها و پاها توصیه می شود و از انجام ورزش های سنگین و خسته کننده پرهیز کنید.
افزایش فعالیت های مغزی با کمک خواندن، حفظ کردن و به یادآوردن مطالب، این فعالیتها به منزله ورزش مغز در نظر گرفته شده است و از مواردی است که برای جلوگیری از نسیان مفید است.
ارسال دیدگاه