اپلیکیشن مثبت رشد(Roshd Plus) در مسیر تولید

تهران (پانا) - بخش نخست مثبت رشد با حضور مسئولان دفتر انتشارات و فناوری آموزشی رونمایی آزمایشی شد.

کد مطلب: ۱۰۸۹۰۲۴
لینک کوتاه کپی شد
اپلیکیشن مثبت رشد(Roshd Plus) در مسیر تولید

به گزارش روابط عمومی سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی به نقل از دفتر انتشارات و فناوری آموزشی، جلسه رونمایی آزمایشی اپلیکیشن مثبت رشد با حضور محمدابراهیم محمدی، سرپرست دفتر انتشارات و فناوری آموزشی و معاونان و رؤسای حوزه‌های مختلف این دفتر برگزار شد.

در ابتدای این جلسه محمدی ضمن ابراز خرسندی از انجام این حرکت ارزشمند و قابل تقدیر گفت: «این کار ماحصل تلاش آقایان فیاضی و صادقیان است و باید این حرکت دنبال شود. ما باید در تلاش کنیم تا در آینده نزدیک شاهد تحولات متناسب با انتظار در حوزه فناوری اطلاعات باشیم. این جلسه، پیش‌نمایش کاری است که قطعاً در پشت صحنه آن تلاش زیادی صورت گرفته و باید در آینده توسعه پیدا کند.»

سرپرست دفتر انتشارات و فناوری آموزشی ادامه داد: «در جلسه بعدی با حضور مسئولان سازمان پژوهش به صورت رسمی از این اپلیکیشن رونمایی خواهیم کرد.»

در ادامه مجید صادقیان با بیان مقدمه‌ای در خصوص شکل گرفتن این اپلیکیشن گفت: «از سال گذشته مأموریت فرآوری و دیجیتال‌سازی مجلات رشد به معاونت فناوری آموزشی واسپاری شد. پس از جلسات زیاد با تیم‌های مختلف در نهایت با تیم آقای امامی به توافق رسیدیم. این اپلیکیشن در دو بستر طراحی شده است. اول در بستر موبایل‌های اندوریدی و دوم در نسخه وب که برای ویندوز و گوشی‌های IOS قابل استفاده خواهد بود.»

صادقیان ادامه داد: «یک قابلیت مهم این اپلیکیشن پنل مدیریتی آن است. در این پنل به سادگی می‌توان فرایند تولید محتوا را کنترل و نظارت کرد و ارزیابی‌های مرتبط را هم همین‌جا انجام داد.»

صادقیان در ادامه با اشاره به نام این اپلیکیشن توضیح داد: «من نام این اپلیکیشن را مثبت رشد یا همان Roshd Plus گذاشته‌ام. چون این اپلیکیشن افزوده‌ایی است که ما به سایت رشد اضافه می‌کنیم. گام اول تولید و فرآوری محتوا در خصوص مجلات رشد در این اپلیکیشن اتفاق افتاده است. اجرای استانی فیلم رشد را هم از طریق این اپلیکیشن انجام داده‌ایم. این اپلیکیشن قابلیت برگزاری سایر جشنواره‌های رشد مثل جشنواره کتاب یا عکس رشد را نیز دارد.»

سپس امامی که مسئولیت تیم طراحی این اپلیکیشن را بر عهده دارد توضیحات خود را درباره دو بخش پنل مدیریتی و اپلیکیشن ارائه داد. وی گفت: «با افتخار می‌گویم جدا از حجم کاری که نزدیک به ۹ ماه گذشته اتفاق افتاده است، اجرای این پروژه یک شکل مهندسی شده است که می‌توان آن را به عنوان یک الگوی موفق ارائه کرد. آنچه در اینجا اتفاق افتاده است، به طور قطع در حوزه فرهنگی کشور سابقه ندارد. اگر فکر کنیم دیجیتال‌سازی یک اتفاق تشریفاتی است به جایی نخواهیم رسید. آموزش و پرورش در آینده‌ای نزدیک وجاهتش را از میزان نصبی که دارد خواهد گرفت. ما باید بستری را پایه‌گذاری کنیم که بچه‌ها ترغیب به نصب این اپلیکیشن شوند تا وجاهت لازم را پیدا کنیم. بعد از مدتی اطلاعات با ما صحبت خواهند کرد و تازه از آن به بعد است که ما حلاوت یک کار هوشمند در عرصه آموزش را خواهیم فهمید. سیستم به ما خواهد گفت که دانش‌آموزان به چه فکر می‌کنند و به چه علاقه دارند. این‌ها مزیت هوشمند سازی است.»

وی در ادامه برخی از ویژگی‌های این اپلیکیشن را برشمرد که عبارتند از:

• امکان انجام کار از سوی اپراتور؛

• امکان معرفی ایده‌های سردبیران مجلات و دریافت بازخوردهای مخاطب؛

• پنل تحریریه مجلات در قالب یک اتوماسیون؛

• قابلیت دیجیتال سازی مجلات را برای هر یک از سردبیران و اعضا؛

• امکان ایجاد مجله جدید؛

• بازطراحی اپلیکیشن گرافیک مجلات؛

• موشن گرافیک جلد؛

• تعریف یک سناریو برای هر مجله؛

• باز تولید صوتی سه صفحه از هرمجله؛

• و ...

در پایان این جلسه محمدی با جمع‌بندی مطالب این جلسه اظهار امیدواری کرد که با کامل شدن بخش‌های باقی‌مانده، این اپلیکیشن در آینده‌ای نزدیک ابتدا برای طیف محدودی از مدیران سازمان پژوهش و وزارتخانه رونمایی و پس از دریافت بازخوردها و نظرات، رونمایی رسمی از این اپلیکیشن انجام شود.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار