رخشانیمهر خبر داد: رشد بیش از هفت برابری اعتبارات دولتی مدرسهسازی در دولت دوازدهم
بیش از ۱۳۰ هزار کلاس درس به همت خیران در کشور ساخته شده است
تهران (پانا) - رئیس سازمان نوسازی مدارس کشور با اشاره به نقش تاثیرگذار خیرین در ساخت بناهای آموزشی اعلام کرد در فعالیت بیش از ۲ دهه خیران بالغ بر ۱۳۰ هزار کلاس درس به همت این نیکاندیشان ساخته شده است.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی سازمان نوسازی مدارس کشور، مهراله رخشانیمهر در برنامه تلویزیونی شبکه یک با اشاره به نقش خیرین مدرسه ساز با اشاره به اینکه تعطیلی مدارس فرصتی برای تعمیر جزئی و اساسی مدارس ایجاد کرده است، بیان کرد: این تعمیرات با رعایت پروتکلهای بهداشتی انجام میشود همچنین پروژههای در دست احداث هم با سرعت خوبی در حال اجراست.
وی با اشاره به روند ساخت و ساز مدارس گفت: منابع مدرسه سازی متنوع است و شامل اعتبارات از محل ملی، استانی ( اعتبارات دولتی) و خیرین مدرسه ساز است و تشکل قوی به نام جامعه خیرین مدرسه ساز در کنارمان داریم که عمری بیش از ۲ دهه دارد و در کنار دولت به مدرسه سازی پرداخت.
رئیس سازمان نوسازی مدارس کشور اضافه کرد: جامعه خیرین مدرسه ساز کشور تاکنون بیش از ۱۳۰ هزار کلاس درس را ساخته و تحویل ادارات کل آموزش و پرورش استانها دادند و میانگین مدارسی که از سوی خیران ساخته شده ۲۰ درصد مدارس کشور را شامل میشود.
رشد بیش از هفت برابری اعتبارات دولتی مدرسهسازی در دولت دوازدهم
رخشانیمهر با بیان اینکه سرانه فضاهای آموزشی در شرایط فعلی ۵/۲ متر مربع و سرانه مطلوب ۸/۴ متر مربع تخمین زده است، اشاره کرد: باید ۳ متر مربع به فضاهای موجود اضافه کنیم در عین حال ۱۰ استان کشور کمتر از سرانه فضای آموزشی هستند و باید نگاه ویژه به آنها داشته باشیم.
وی تاکید کرد: فضاهای آموزشی ساخته شده طی سالهای اخیر فضاهای مقاوم با معماری دارای هویت ایرانی اسلامی هستند و اینکه آیا امکان داریم فضاهای تخریبی نداریم امکان پذر است و در دولت اخیر به موضوع مدرسه سازی توحه شد به طوری که اعتبارات در سال ۹۶، ۸۰۰ میلیارد تومان بود که ۵۰ درصد آن محقق شد و این رقم برای ۹۹ به بیش از ۶ هزار میلیارد تومان رسیده است علاوه بر آن سال گذشته هزار و ۵۰۰ تعهدات خیرین مدرسه ساز را شاهد بودیم.
خیرین فقط افراد ثروتمند و متمول نیستند
رئیس سازمان نوسازی مدارس کشور بیان کرد: باید توجه داشته باشیم که خیرین صرفا افراد متمول نیستند بلکه گاهی افرادی با درآمد متوسط در مدرسه سازی مشارکت کردند، اخیرا در سیستان و بلوچستان مادری از استان البرز ۲۱ النگوی خود را برای مدرسه سازی اهدا کرد و خیر دیگری مبلغ ۲/۵ میلیارد تومان این النگوها را خریداری کرد و این مبلغ را برای مدرسه سازی هزینه خواهد کرد همچنین این النگوها را هم به موزه خیرین مدرسه ساز اهدا میکند.
رخشانیمهر با اشاره به اینکه آییننامههایی برای ساخت فضاهای آموزشی و پرورشی داریم، گفت: سال گذشته ۱۸ استخر ورزشی را تحویل آموزش و پرورش استانها دادیم همچنین ۱۵۰ سالن ورزشی به طور مستقل به دانشآموزان اختصاص یافت. در مدارس با جمعیت دانشآموزی بالا، داشتن سالن ورزشی ضرورت دارد و در مدارس دخترانه بر داشتن سالن ورزشی سرپوشیده تاکید دارد، بر همین اساس سال ۹۸ ساخت هزار زمین چمن مصنوعی را در دستور کار قرار دادیم.
ارسال دیدگاه