در جلسه هماهنگی ستاد انتخابات مجلس دانش آموزی آذربایجان شرقی عنوان شد:
یکی از شیوه های اجتماعی کردن دانش آموزان، مشارکت آن ها در شوراهای دانش آموزی است
تبریز (پانا) - معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش آذربایجان شرقی، یکی از شیوه های اجتماعی بار آوردن دانش آموزان را مشارکت آن ها در تشکل های دانش آموزی و شوراهای دانش آموزی عنوان کرد.
طاهر علمی در جلسه هماهنگی ستاد انتخابات دهمین دوره مجلس دانش آموزی آذربایجان شرقی با بیان این که جنس گام دوم انقلاب، عمل است، گفت: انقلاب به ملت ایران، ایمان، عزت و اراده داد و امروز پرچم روشنگری که امام راحل به این ملت داد در دستان ماست.
او با بیان این که یکی از رسالت های مهم تعلیم و تربیت، تربیت اجتماعی دانش آموزان و آماده کردن آن ها برای شرکت فعال در زندگی اجتماعی است، افزود: یکی از اهداف مهمی که در سند تحول عنوان شده رساندن دانش آموزان به حیات طیبه است که مصادیق مختلفی برای این حیات طیبه می توان عنوان کرد.
معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش استان ادامه داد: در سند تحول بنیادین آموزش و پرورش، علم، عمل، تفکر، ایمان و اخلاق به عنوان عناصر مدنظر برای رسیدن دانش آموزان به حیات طیبه معرفی شده که وجوه مشترکی با گام دوم انقلاب دارد.
علمی ادامه داد: در گام دوم انقلاب نیز تربیت متعهدانه و مومنانه جوانان را مقام معظم رهبری مطرح کردند که همان حیات طیبه است که با عناصری همچون علم و پژوهش آغاز و با سبک زندگی خاتمه می یابد.
او اجتماعی بارآوردن دانش آموزان را از وجوه مشترک سند تحول و گام دوم انقلاب عنوان کرد و گفت: یکی از شیوه های اجتماعی کردن دانش آموزان مشارکت آن ها در تشکل های دانش آموزی و شوراهای دانش آموزی است و مجلس دانش آموزی نیز برای همین امر و در جهت آشنایی دانش آموزان با زندگی اجتماعی و آگاهی از حقوق اجتماعی شکل گرفته است.
معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش استان گفت: انتخابات مجلس دانش آموزی، سه مرحله دارد که مرحله اول انتخابات شوراهای دانش آموزی است که در آبان ماه در مدارس برگزار می شود و مرحله دوم، مرحله ناحیه ای و منطقه ای است که منتخیبن این مرحله به مرحله استانی که در اسفندماه برگزار می شود،راه می یابند.
۶ نفردانش آموز دختر و پسر استان به مجلس دانش آموزی راه می یابند
مدیر سازمان دانش آموزی استان نیز در این جلسه با ارایه گزارش از روند انتخابات مجلس دانش آموزی بیان کرد: بر اساس جمعیت دانش آموزی استان، در مرحله استانی ۱۸ نفر از دانش آموزان که ۹ نفر آن ها پسر و ۹ نفر دختر هستند پس از رای گیری به عنوان هیات رییسه شوراهای دانش آموزی انتخاب می شوند و از بین آن ها، ۳ نفر دانش آموز پسر و ۳ نفر دانش آموز دختر که بیشترین رای را کسب کنند و حائز شرایط باشند، به مجلس دانش آموزی کشور راه می یابند.
صمد علیزاده افزود: احراز صلاحیت و بررسی مدارک کاندیداها قبل از انتخابات و نحوه تبلیغ آن ها برای برگزاری انتخابات سالم، مهم است.
او همچنین گفت: در تلاش برای تشکیل پارلمان استانی مجلس دانش آموزی هستیم و پس از برگزاری انتخابات، برنامه ریزی های لازم را در این راستا اتخاذ می کنیم.
ارسال دیدگاه