معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کردستان:
بانکها شتاب دهنده سرمایهگذاری و انگیزه بخش کارآفرینان هستند
سنندج(پانا)-معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استاندار کردستان، گفت: بانک می توانند به سرمایه گذاری ها در کردستان شتاب دهند و در کارآفرینان جرات و انگیزه ببخشند.

حسین فیروزی معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کردستان در جلسه شورای هماهنگی بانک های استان، بانک ها را یکی از ارکان اصلی رشد اقتصادی در کشور عنوان و یادآوری کرد: این نقش در کردستان پررنگ تر است.
وی خاطرنشان کرد: مردم کردستان برای ایجاد اشتغال که اغلب اشتغال های خرد و کوچک هستند به منابع مالی بانک ها نیاز دارند.
فیروزی افزود: بهبود و رونق فضای کسب و کار و همچنین فراهم شدن زمینه سرمایه گذاری را نیازمند حمایت بانک ها دانست و اذعان داشت: بانک های کردستان می توانند به حل مساله مهم و اساسی بیکاری در استان کمک کنند.
وی تاکید کرد: باید فرایندها، ساختار و سیستم، و روش ها و رویه ها تغییر یابد تا بتوانیم شتاب بیشتری به توسعه استان بدهیم و جمع های هم اندیشی استان ما را به این نتیجه رساند که تغییرات روبنایی اگرچه برای توسعه استان لازم است اما کافی نیست و به تغییرات زیربنایی نیاز داریم.
معاون استاندار افزود: علیرغم ایجاد تغییرات روبنایی در استان، ما همچنان در حاشیه توسعه هستیم بنابراین باید الگوهای ذهنی خود را تغییر دهیم.
فیروزی در ادامه خاطرنشان کرد: در سال حمایت از کالای ایرانی و در شرایطی که در جنگ اقتصادی هستیم، این نامگذاری و این شرایط جدیدمسوولیت شما را سنگین تر می کند
وی اذعان داشت: طی ۳۰ سال آینده اگر هرسال نسبت مصارف به منابع بانک ها ۴۰۰ درصد باشد می توانیم انیدوار باشیم که اقتصاد ما توسعه پیدا کند و از وضعیت معیشتی خارج شویم.
فیروزی همچنین گفت: کردستان به ۴۰ هزار میلیارد تومان سرمایه گذاری طی بازه زمانی ۳ ساله نیاز دارد تا از لحاظ اشتغال، سرمایه و درآمد سرانه به میانگین کشوری برسد و بانک ها در تامین این ۴۰ هزار میلیارد تومان نقش بسزایی دارند.
ارسال دیدگاه