رئیس سازمان نهضت سوادآموزی: نرخ باسوادی کشور ۲.۷۵ درصد افزایش یافته است

تهران (پانا) - رئیس سازمان نهضت سوادآموزی معتقد است برای توانمندسازی مردم روش موثری جز آموزش وجود ندارد و افراد جامعه طلایی ترین دوره خود را در آموزشوپرورش طی می‌کنند.

کد مطلب: ۶۹۹۲۳۶
لینک کوتاه کپی شد

به گزارش روابط عمومي آموزش‌وپرورش شهر تهران، علی باقرزاده در جلسه پشتیبانی سوادآموزی که در استانداری تهران برگزار شد، اظهار کرد: نتایج سرشماری نفوس و مسکن سال ۹۵ نشان می‌دهد نرخ باسوادی کشور ۲.۷۵ درصد افزایش یافته است که این نرخ ۱۴ برابر رشد باسوادی در سال های ۸۶ تا ۹۰ است به طوری‌که در طی این سال ها نرخ باسوادی ۲/۰ درصد رشد کرده است و سال های ۹۱ تا ۹۵ نرخ باسوادی ۲.۸۵ درصد رشد داشته است .

وی افزود: در طول سال‌های ۲۰۰۰ تا ۲۰۱۶ که سند جهانی آموزش برای همه در حال اجرا بود و بیش از ۱۷۶ کشور تعهد کرده بودند اهداف جهانی آموزش را دنبال کنند میانگین نرخ رشد باسوادی تنها یک درصد افزایش یافته بود آنچه دستاورد و محصول تلاش آگاهانه مدیران تعلیم و تربیت و روسای شورای پشتیبانی سوادآموزی است عدد قابل توجه و مورد قبولی است .

معاون وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه در طول سال های ۸۶ تا ۹۰ در ۱۲ استان با افزایش تعداد بیسواد مواجه بودیم عنوان کرد:در طول سال های۹۱ تا ۹۵ بیش از یک میلیون و ۴۸۱ هزار نفر از تعداد بیسوادان کم شد .

وی با بیان اینکه تجربه نشان داده برای توانمندسازی مردم روش موثری جز آموزش وجود ندارد گفت: افراد جامعه طلایی ترین دوره خود را در آموزش و پرورش طی می کنند و اصلی ترین استراتژی آموزش و پرورش ایجاد شرایط برای امکان دسترسی به آموزش و پرورش با کیفیت است .

باقرزاده نظام آموزشی کشور را اصلی ترین سرمایه در هر کشور دانست و تصریح کرد: در نشریه اکونومیست گزارشی آمده است که براساس آن اگر یک دلار در پیش دبستانی هزینه کنید تا ۱۸ دلار بازگشت سرمایه دارد .

رئیس سازمان نهضت سوادآموزی با اشاره به اینکه کار مدرسه سوادآموزی به دانش آموزان در عرصه های مختلف بهداشتی، فناوری، فرهنگی، رسانه و سواد زندگی و سایر بخش ها است تاکید کرد: در ضعیف ترین نظام‌های آموزشی هم نمی پذیرند که آموزش و پرورش بازدهی نداشته باشد .

باقرزاده آسیب رسان بودن و آسیب دیدگی را دو خصوصیت در افرادی دانست که از فرصت تحصیلی بهره نبرده اند و افزود: براساس گزارش پليس راهور ۹۰ درصد عابران پیاده فوت شده و ۷۰ درصد موتورسواران فوت شده بیسواد و کم سواد بوده اند .

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار