معاون فرهنگی تبلیغات اسلامی گیلان:

۱۱۰ مسجد در گیلان میزبان معتکفین هستند

حجت‌الاسلام گلمیرزاده گفت:۱۱۰مسجد در سراسر استان و ۲۲ مسجد در مرکز گیلان برای مراسم معنوی اعتکاف مهیا شده و پیش‌بینی می‌شود امسال بیش از ۱۲هزار نفر در مراسم معنوی اعتکاف شرکت کنند.

کد مطلب: ۶۱۱۷۵۹
لینک کوتاه کپی شد

به گزارش پانا از گیلان، حجت الاسلام سیدحسین گلمیرزاده معاون فرهنگی تبلیغات اسلامی با اشاره به در پیش بودن مراسم اعتکاف اظهار کرد: ۱۱۰ مسجد در گیلان آماده پذیرایی از معتکفین هستند.

وی با اشاره به اینکه ۲ مبلغ دینی و مهمان ویژه از حوزه علمیه قم به استان گیلان در مراسم اعتکاف شرکت خواهند کرد، یادآور شد: ۱۰۰ استاد اخلاق و مبلغ دینی در سراسر استان در مراسم معنوی اعتکاف شرکت خواهند کرد.

معاون فرهنگی تبلیغات اسلامی گیلان از سنت حسنه اعتکاف به‌ عنوان عاملی برای خودسازی افراد یاد کرد و گفت:اعتکاف باعث خودسازی انسان می‌شود.

حجت‌الاسلام گلمیرزاده با اشاره به برگزاری برنامه های مختلف در ایام اعتکاف گفت:برگزاری جلسات معرفتی، ختم کامل قرآن، برگزاری حلقه‌ های معرفتی با موضوعات خودسازی، اعمال ام داوود و غیره از برنامه ‌های پیش‌بینی شده برای معتکفین است.

وی به تاثیرات معنوی برگزاری مراسم اعتکاف در سطح جامعه اشاره کرد و افزود:نهادینه کردن سنت حسنه اعتکاف در جامعه یک ضرورت است.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار