معاون استاندار و فرماندار ویژه تربت حیدریه:

برگزاری رویداد های فرهنگی در زمینه های هنری و گردشگری  موجب تقویت صنعت گردشگری خواهد شد

تربت حیدریه(پانا) - معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان تربت حیدریه با اشاره به برگزاری رویدادهای فرهنگی در زمینه‌های هنری و گردشگری در روزهای اخیر  گفت: برگزاری چنین رویدادهایی باعث افزایش حضور گردشگران در شهرستان و در نتیجه تقویت صنعت گردشگری خواهد شد.

کد مطلب: ۱۵۴۹۴۲۷
لینک کوتاه کپی شد
برگزاری رویداد های فرهنگی در زمینه های هنری و گردشگری  موجب تقویت صنعت گردشگری خواهد شد

مجتبی شجاعی در نشست فعالین حوزه گردشگری و صنایع دستی بر لزوم تهیه طرح مطالعاتی برای حوزه گردشگری شهرستان تأکید کرد و افزود: تهیه این طرح، پیش‌نیاز توسعه این صنعت محسوب می‌شود.
وی با توجه به در پیش بودن ایام نوروز و عبور میلیون‌ها مسافر از شهرستان، خاطرنشان کرد: با توجه به موقعیت تربت حیدریه در کریدور راه‌های شرق ایران و به عنوان حلقه اصلی اتصال استان‌های جنوب و جنوب شرق کشور به مشهد مقدس، استفاده از ظرفیت دهیاران برای معرفی محصولات و توانمندی‌های روستاها به گردشگران بسیار مهم است.
لازم بذکر است در ادامه این نشست نمایندگان  مجموعه های گردشگری و فرهنگی شهرستان به بیان دغدغه‌ها و چالش های خود در این حوزه پرداختند.

خبرنگار : مهشید مسعود‌نژاد

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار