مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان البرز:
نهضت توسعه عدالت در فضاهای آموزشی یک کار موثر و مهم است
کرج (پانا) - مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان البرز گفت: نهضت توسعه عدالت در فضاهای آموزشی، یک کار موثر و مهم است که از ۳ سال پیش در استان انجام شده و دستگاههای متولی و ذیربط هم پای کار آمدند تا مدارسی نو با امکانات فراوان برای دانشآموزان ایجاد شود.

حمید مسعودی در نشست با خبرنگاران عنوان کرد: یکی از موضوعات مهم در احداث مدارس نو، ساخت مدارس تمامهوشمند است که به عنوان پایلوت در هر استان انجام میشود و این نهتنها به بخش الکتریکی و مساله لپتاپ برمیگردد بلکه مدرسه هوشمند از همه نظر باید عالیتر و فراتر باشد و بحثهای دیگر همانند مصرف انرژی و موارد دیگر در آن لحاظ میشود. در کنار مدارسی که نوسازی میشوند و در حال ساخت هستند تقریباً ۵۰ درصد کلاسها با توجه به امکاناتی که در اختیار ما قرار داده شده هوشمندسازی شده است تا دانش آموزان بتوانند تا آنجایی که میشود استفاده بهینه داشته باشند.
وی اظهار کرد: یکی از موانع و معضلات مهم برای نوسازی مدارس بحث زمین است ،مشکلاتی که بر بستر فضای آموزشی وجود دارد، بحث زمین است که باید به یک شکل متناسب و زیر سازمانهای اداره راه و شهرسازی و شهرداری و بنیادهای مستضعفان انجام شود و این زمینها در اختیار آموزش و پرورش قرار گیرد تا بتوانیم پروژههای بسیار خوب و عملکرد عالی را در سال جاری برای احداث داشته باشیم.
مسعودی عنوان کرد: از اول مهرماه سال ۱۴۰۳ ما تقریباً ۱۸ پروژه را تحویل آموزش و پرورش دادیم و ۶ پروژه هم در ایام دهه فجر انجام شد و همچنین در حال حاضر ۷۰ پروژه در دست ساخت داریم که اگر این پروژهها تکمیل شوند نقش بسیار مهم و پررنگی در فضاهای آموزشی استان البرز خواهیم داشت.
مدیرکل نوسازی،توسعه و تجهیز مدارس استان البرز در جواب سوال خبرنگار پانا گفت: به حمدالله امسال اعتبارات خوبی به ما اختصاص پیدا کرده که برای برطرف سازی بحث مدارس فرسوده و مدارس کانکسی که نیاز به تخریب و بازسازی دارند انجام میشود.نهضت توسعه عدالت در فضای آموزشی شامل ۴ مرحله حذف مدارس سنگی و مدارس کانکسی ، بازتاسیس فضا و احداث فضاهای بیشتر و تعداد طبقات به منظور کاهش تراکم کلاسها و رفع محرومیت از مناطقی که سرانه آموزشی آنها از زیر ۳ متر مربع پایینتر است.خدا را شکر ما در استان البرز مدارس کانکسی و سنگی نداریم و تنها معضل ما همین تامین زمینهای باز تاسیس فضاها است که باید در دست ساخت باشد.
وی اضافه کرد: ۵۳ درصد از احداث مدارس یا با مشارکت تمام خیرین یا نیمه مشارکت انجام میشود که ما با کمک این خیرین بزرگ میتوانیم به این اهداف برسیم.همچنین با توجه به ظرفیتهای برنامه هفتم توسعه ماده بیستم خیرین بحث پروژههای نیمه تمام صفر تا صد را انجام میدن و از طریق مالیات تخفیفهای مالیاتی برای آنها اعمال میشود.
ارسال دیدگاه