زیبا صدایم کن بهترین فیلم جشنواره فجر شد

سیمرغ بهترین فیلم جشنواره فجر بار دیگر به کانون پرورش فکری رسید

تهران (پانا) - فیلم «زیبا صدایم کن» به کارگردان رسول صدرعاملی و محصول کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان بهترین فیلم جشنواره فجر شد.

کد مطلب: ۱۵۴۲۴۴۶
لینک کوتاه کپی شد
زیبا صدایم کن بهترین فیلم جشنواره فجر شد

به گزارش خبرنگار پانا،  آیین اختتامیه چهل‌وسومین جشنواره فیلم فجر با حضور سید عباس صالحی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی از عصر امروز ۲۲ بهمن در برج میلاد تهران در حال برگزاری است.

در این مراسم هنرمندانی از جمله عنایت بخشی، شهاب حسینی، تورج منصوری، سعید خانی، عبدالله اسکندری، علی قائم مقامی، کارن همایونفر، علی اوجی، نرگس محمدی، فرهاد آئیش، بهنام تشکر، محمود کریمی، سیدمحمود رضوی و ... حضور دارند.

علی زند وکیلی خواننده موسیقی کشورمان در این مراسم به اجرای قطعاتی خواهد پرداخت و برای اولین بار مدعوین به مراسم براساس شماره صندلی در جای خود مستقر شده اند.

محمدرضا شهیدی‌ فر اجرای مراسم را برعهده دارد. مراسم با پخش سرود ملی جمهوری اسلامی ایران و تلاوت آیاتی از قرآن کریم آغاز شد.

در ابتدای مراسم محمدرضا شهیدی‌فر گفت: در دهه‌های گذشته صف‌های طولانی سینما در ایام جشنواره را به یاد داریم و گاهی حسرت می‌خوریم که چرا دیگر تکرار نمی‌شود اما امروزه به دلیل پیشرفت تکنولوژی و تعداد زیاد سینماها ما کمتر چنین صف‌های طولانی را مشاهده می‌کنیم. سینمای ایران همواره محل اصلی تجلی اندیشه و رشد مردم ایران است.

شاهسواری: چشم‌ بد دور که هنوز بزرگان و هنرمندان اینجا هستند و کار می‌کنند

منوچهر شاهسواری دبیر جشنواره در ابتدای مراسم‌ روی صحنه آمد و گفت: کاش تک تک شما اینجا بودید و این‌ جمعیت را مشاهده می‌کردید.

وی افزود: گاهی به من می‌گویند که گزارش ارائه کن اما من چه گزارشی باید ارائه کنم؟ ما کارمان را انجام دادیم‌ و اگر درست باشد در چشم تیزبین همه افراد دیده می‌شود و اگر مشکلی وجود داشته باشد ما مشتاقانه نقدها را می‌شنویم.

شاهسواری با اشاره به استقبال مخاطبان گفت: ما در همه وجوه امسال به آمار سال‌های قبل کرونا برگشتیم با بیش از ۳۰ درصد رشد. هنوز در بسیاری از سالن‌های تهران و شهرستان‌ها فیلم‌ها در حال نمایش است. بیش از ۳۵۰ هزار بلیت توسط مخاطبان خریداری شده است.

وی در پایان تاکید کرد: هم کرونا و هم مسائل اجتماعی سال‌های اخیر ما را از دور هم‌ بودن محروم کرده بود. باید این را بدانیم که ما جدا از هم‌ نیستیم و یک تن واحد هستیم. چشم‌ بد دور که هنوز بزرگان و هنرمندان اینجا هستند و کار می‌کنند. شب خوبی داشته باشید.

اهدای جوایز بخش فیلم کوتاه

سپس هیئت انتخاب بخش فیلم کوتاه جشنواره فیلم فجر برای اهدای جوایز این بخش روی صحنه آمدند.

دیپلم افتخار اقتباس ادبی به فیلم «کوتی» ساخته سهیلا پورمحمدی اهدا شد.

پورمحمدی پس از دریافت دیپلم گفت: از استاد هوشنگ‌ مرادی کرمانی تشکر می‌کنم که اجازه دادند داستانشان را بسازم.

سیمرغ بلورین بهترین فیلم کوتاه به فیلم «دادرسی» ساخته نادره سادات سرکی اهدا شد.

وی پس از دریافت جایزه‌اش بیان کرد: خدا را شکر می‌کنم که این فرصت در اختیار من قرار گرفت. من متاسفانه از نزدیک شاهد موارد کودک‌آزاری و تجاوز به کودکان بودم و حتی متعرض را می‌شناختم. این فرصت را داشتم‌ که با یکی از خانواده‌ها برای پیگیری حقوقی قضیه همراه شوم. اما متاسفانه متوجه شدم که قوانین ما در این‌ زمینه خلأهای زیادی دارد و ممکن است حتی عرصه را برای متجاوز بازتر کند. امیدوارم پیام این‌ فیلم به گوش قانون‌گذاران برسد.

اهدای جوایز بخش مستند

در ادامه مراسم هیئت انتخاب بخش مستند جشنواره فیلم فجر روی صحنه آمدند تا جوایز این بخش را اهدا کنند.

سیمرغ بلورین بهترین کارگردان فیلم‌ مستند سینمایی به نیما مهدیان برای فیلم «یک وجب خاک» رسید.

نیما مهدیان پس از دریافت سیمرغ عنوان کرد: از همسر و خانواده شهید تشکر می‌کنم که به من محبت کردند.‌ من ژانرهای مختلفی ساخته ام و برای ساخت این‌ مستند ۲ سال تحقیق کردم. بدون هیچگونه سیاست‌زدگی و جناح‌بندی سیاسی سعی کردم در این‌ مستند از یک خلا فرهنگی و انفعال رسانه‌ای صحبت کنم.‌ من این‌جایزه را به فرزندان شهدای مدافع حرم اهدا می‌کنم.

سیمرغ بلورین بهترین فیلم مستند به جعفر صادقی تهیه کننده مستند «شگرد» اهدا شد.

وی پس از دریافت جایزه عنوان کرد: امیدوارم این سیمرغ باعث شود سوژه فیلم ما بیشتر دیده شود.

اهدای جوایز بخش سودای سیمرغ

در ادامه مراسم نوبت به بخش سودای سیمرغ رسید و هیئت داوران جشنواره برای اهدای جوایز این بخش روی صحنه آمدند. برای معرفی هرکدام از داوران یک ویدئوی مخصوص با لحنی طنز تهیه شده بود.‌

سیمرغ بهترین جلوه‌های ویژه بصری

سیمرغ بلورین بهترین دستاورد فنی به علیرضا واعظ برای فیلم «موسی کلیم‌الله» اهدا شد.

سیمرغ بلورین بهترین جلوه‌های ویژه بصری به امیر ولی‌خانی برای فیلم «صیاد» اهدا شد.

سیمرغ بهترین جلوه‌های ویژه میدانی

سیمرغ بلورین بهترین جلوه‌های ویژه میدانی ضمن تقدیر از حمید رسولیان برای فیلم‌های «۱۹۶۸» و «اسفند» به حمید رسولیان برای فیلم «صیاد» اهدا شد.

حمید رسولیان سپس عنوان کرد: خدا را شکر می‌کنم فیلم‌هایی کار می‌کنم که ارزشی و برای شهدا هستند.‌ همه ما مدیون شهدا هستیم. این سومین سال پیاپی است که این‌ سیمرغ را به شهدا تقدیم‌ می‌کنم. امسال هم این جایزه را به شهیدان خدمت، شهید ابراهیم رئیسی و شهید  امیرعبدالهیان تقدیم می‌کنم.‌

سیمرغ بهترین چهره پردازی

سیمرغ بلورین بهترین چهره‌پردازی به شهرام خلج برای فیلم «موسی کلیم‌الله» اهدا شد.

آذر محمدی پس از دریافت سیمرغ عنوان کرد: بسیار مفتخرم که امشب در جمع اساتید سینما حضور دارم. ۴ سال است که با این پروژه همکاری دارم و از همه عوامل تشکر می‌کنم.

سیمرغ بهترین طراحی صحنه

سیمرغ بلورین بهترین طراحی صحنه به کیوان مقدم برای فیلم «موسی کلیم‌الله» اهدا شد.

سیمرغ بهترین صدا

سیمرغ بلورین بهترین صدا (صدابردار-صداگذار) به میثم یاردی‌لو و حسین قورچیان برای فیلم‌ «گوزن‌های اتوبان» اهدا شد.

قورچیان گفت: من تا همین چند دقیقه پیش در استودیو بودم. امسال باندهای صوتی فیلم‌ها خیلی جدی بود زیرا تعداد زیادی فیلم‌ جنگی در جشنواره داشتیم. ممنونم از هیئت داوران که این‌ نگاه عمیق را به صدا داشتند. پدر من هنرمند تجسمی است و همیشه در کارهایش نمادی از سیمرغ هست. من این سیمرغ را به مردم تقدیم می‌کنم.

سیمرغ بهترین موسیقی

سیمرغ بلورین بهترین موسیقی به کارن‌ همایون‌فر برای فیلم «اسفند» اهدا شد.

سیمرغ بهترین تدوین

سیمرغ بلورین بهترین تدوین به عماد خدابخش برای فیلم «بچه مردم» اهدا شد.

سیمرغ بهترین فیلمبرداری

دیپلم افتخار بهترین فیلمبرداری به میلاد پرتوی برای فیلم «بچه مردم» اهدا شد.

میلاد پرتوی عنوان کرد: سیمرغ می‌خواستم اما همین دیپلم‌ هم خیلی برایم‌ مهم است. این‌ جایزه را به عوامل‌ فیلم و خانواده عزیزم اهدا می‌کنم.

علیرضا زرین‌دست عضو هیئت داوران و فیلمبردار پیشکسوت سینما عنوان کرد: جای جای این مملکت استعدادهای فراوانی دارد که هرکدام می‌توانند به مردان بزرگی در سینمای ایران تبدیل شوند اما آقای پرتوی یکی از استعدادهای بزرگ سینمای ایران هستند.

سیمرغ بلورین بهترین فیلمبرداری به علی‌محمد قاسمی برای فیلم «شمال از جنوب غربی» اهدا شد.

در ادامه مراسم علی زندوکیلی همراه با گروه نوازندگان خود روی صحنه آمد و چند قطعه برای حاضران اجرا کرد.

سپس کلیپی از جلسات داوری هیئت داوران برای حاضران پخش شد.

سیمرغ بهترین بازیگر نقش مکمل مرد

دیپلم افتخار بهترین بازیگر نقش مکمل مرد به عنایت بخشی برای فیلم «شاه‌نقش» اهدا شد.

عنایت بخشی بازیگر پیشکسوت سینما پس از دریافت جایزه عنوان کرد: امیدوارم همیشه در زندگی صحیح و سلامت باشید. من‌ نمی‌خواهم‌ چیزی درباره گذشته خودم در تئاتر، سینما و تلویزیون بگویم اما این را می‌توانم بگویم که خیلی برای سینما، تئاتر و تلویزیون زحمت کشیدم. این ساختمان ۱۳ طبقه تلویزیون با کمک ما ساخته شد. هر زمانی که از مقابل این‌ ساختمان رد می‌شوم اشکم سرازیر می‌شود.

وی افزود: خدایا این مردم شریف را برای همه سلامت نگه دار.

سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش مکمل مرد به فرهاد آییش برای فیلم «موسی کلیم‌الله» اهدا شد.

فرهاد آییش پس از دریافت سیمرغ گفت: من‌ همیشه فکر می‌کردم که هنر یک‌ مقوله ذهنی و نسبی است و داوری هم یک‌ مقوله نسبی است درنتیجه داوری یک اثر هنری بسیار ذهنی و سخت است. اما امروز این سیمرغ کاملا عینی در دست من قرار دارد. این اولین سیمرغ من است و خیلی خوشحالم از این بابت اما زمانی که نقش به من پیشنهاد شد هم همین قدر خوشحال بودم. با نقشی که داشتم خیلی کیف کردم و حسابی لذت بردم.

وی ادامه داد: من در این چندسال زندگی هیچ‌وقت خودم را جدی نگرفته‌ام اما کارم را خیلی جدی می‌گیرم و همیشه بهترین خودم را مقابل دوربین ارائه می‌کنم. نقشی که من بازی کردم، نقشی بود که می‌توانست برای هر بازیگری سیمرغ به ارمغان بیاورد. من از همه عوامل برای خلق این کاراکتر تشکر می‌کنم.

در ادامه رضا درستکار نیز در سخنانی عنوان کرد: ۵ دهه پیش فیلمی در سینمای ایران ساخته شد به نام «مهرگیاه» و هیئت انتخاب فیلم را در جشنواره فیلم تهران رد کردند. هژیر داریوش دبیر وقت جشنواره در نشست خبری گفتند که ما می‌خواستیم بهترین باشیم نه فروتن. سال ۱۳۸۶ وقتی به منزل آقای فریدون گله رفتم به من گفتند که چندسال پیش چنین ظلمی به من تعلق گرفت. من امسال می‌خواهم به آقای هژیر داریوش بگویم که شما چطور می‌خواهید بهترین باشید وفتی فروتن نیستید. امیدوارم امروز کسی ‌با دل شکسته از این سالن خارج نشود تا ۲۰ سال بعد هم ما را محکوم کند. بازیگران ستون‌های جشنواره هستند و ما فقط مجبور شدیم‌ چند نفر را انتخاب کنیم.

حیف است در جشنواره ای هستیم که فیلم «پیر پسر» در آن‌ اکران نشد.

سیمرغ بهترین بازیگر نقش مکمل زن

سیمرغ بلورین بهترین نقش مکمل زن به لیندا کیانی برای فیلم ‌«۱۹۶۸» اهدا شد.

کیانی پس از دریافت سیمرغ گفت: خیلی خوشحالم که پس از سال‌ها نتیجه کارم دیده شد. این‌ سیمرغ خیلی برایم ارزش دارد و امیدوارم راه‌های زیادی پیش پایم بگذارد. از کسانی که در این ‌سال‌ها کار من را نادیده گرفتند، تشکر می‌کنم زیرا باعث شدند پله پله پیشرفت کنم.

سیمرغ بهترین بازیگر نقش اصلی مرد

دیپلم افتخار بهترین بازیگر نقش اصلی مرد به نوید پورفرج برای فیلم «گوزن‌های اتوبان» اهدا شد.

نوید پورفرج پس از دریافت جایزه عنوان کرد: خیلی خوشحالم که پس از ۴ بار کاندید شدن توانستم دیپلم افتخار فجر را دریافت کنم. خوشحال‌تر بودم که زمانی این دیپلم‌ را می‌گرفتم که حال دل مردمم بهتر باشد. برای مردم آرزوی بهترین‌ها را دارم و امیدوارم لبشان همواره خندان باشد.

سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اصلی مرد به مصطفی زمانی برای فیلم «شمال از جنوب غربی» اهدا شد.

مصطفی زمانی پس از دریافت سیمرغ گفت: اگر حسن پورشیرازی در جشنواره بود این‌ جایزه به هیچکدام ما نمی‌رسید. بچه‌های فیلم «شمال از جنوب غربی» کاملا غریبانه این فیلم را ساختند. من می‌خواهم این جایزه را مشترکا با آقای حسن پورشیرازی تقسیم کنم و امیدوارم که این جایزه به عنوان سیمرغ مشترک ثبت شود.

ضرغامی عضو هیئت داوران عنوان کرد: شاید برایتان جالب باشد که اگر هیئت داوران به تعداد زوج برسد چه می‌شود. در داوری‌ها خیلی کم‌ پیش می‌آمد که ما در انتخاب نهایی به ۳-۳ برسیم. مهم این است هر کسی که به عنوان نامزد دریافت سیمرغ انتخاب می‌شود واقعا شایستگی این انتخاب را داشته باشد. ما توافق بسیار خوبی باهم داشتیم و کاملا به حرف هم گوش می‌کردیم. وقتی که به رای مساوی می‌رسیدیم بیشتر باهم‌ بحث می‌کردیم.

وی ادامه داد: یادی کنم از آقای سلحشور و کشف آقای مصطفی زمانی برای نقش یوسف پیامبر. آقای زمانی اکنون چهره‌ای جهانی پیدا کرده اند.

سیمرغ بهترین بازیگر نقش اصلی زن

سیمرغ بلورین بهترین نقش اصلی زن به فریبا نادری برای فیلم «شوهر ستاره» اهدا شد.

فریبا نادری پس از دریافت سیمرغ بیان کرد: پس از ۲۰ سال امروز نتیجه تمام‌ سختی‌های کارم‌ را دیدم. زمانی که به دفتر آقای اوجی رفتم که فیلمنامه پرینت شده را بگیریم. آقای اوجی به من گفت که مراقب باش سیمرغ از لای فیلمنامه نیافتد. آقای اوجی من خیلی قدر این سیمرغ را می‌دانم‌ و تلاش می‌کنم‌ پس از این به بهترین شکل این مسیر را طی کنم.

مستانه مهاجر بیان کرد: ما ۳ بازیگر جوان در این‌ بخش داشتیم که همه درخشان بودند. من می‌خواهم اکنون ایستاده برای مریلا زارعی دست بزنم زیرا هر کدام از همکارهایش که امروز جایزه گرفتند با عشق برایشان دست زد.

سیمرغ بهترین پویانمایی

سیمرغ بلورین بهترین پویانمایی به محمدامین همدانی و محمد خیراندیش برای انیمیشن «پسر دلفینی ۲» اهدا شد.

خیراندیش عنوان کرد: از عوامل ۴۰۰ نفره تیمم‌ و خانواده‌هایشان تشکر می‌کنم. از دبیر جشنواره و داوران نیز متشکرم که انیمیشن را جدی گرفتند و با آثار دیگر داوری کردند.

سیمرغ بهترین کارگردانی اول

سیمرغ بلورین بهترین کارگردانی فیلم اول به محمود کریمی برای فیلم‌ «بچه مردم» اهدا شد.

کریمی پس از دریافت جایزه عنوان کرد: امشب شب خاصی شد. خیلی از همکاران من‌ کاندید شدند که سیمرغ حقشان بود اما همکاران دیگر نیز این شایستگی را داشتند. خانم خیراندیش نامزد دریافت سیمرغ نشدند که واقعا حقشان بود. این بچه‌ها که سوژه فیلم ما بودند، خیلی برای مملکت سختی کشیدند و جانشان را دادند.

سیمرغ بهترین فیلم اول

سیمرغ بلورین بهترین فیلم اول به سعید خانی برای فیلم «رها» اهدا شد.

محمود کریمی هم پس از دریافت جایزه خود از هیات داوران تشکر کرد و گفت: خیلی از بچه‌های فیلم ما امشب نامزد شدند و جای خانم خیراندیش خالی بود که باید مورد تشویق قرار بگیرند، این سیمرغ مشترکا به من و همسرم که نویسنده «بچه مردم» بود می‌رسد که دوسال با هم متن فیلم‌ را نوشتیم.

وی یادآور شد: البته جایزه اصلی این سیمرغ به بچه‌هایی می‌رسد که گمنام به جبهه‌های جنگ رفتند و شهید شدند.

سیمرغ بلورین بهترین فیلم اول سینمایی به سعید خانی (تهیه‌کننده) برای فیلم «رها» تعلق گرفت.

سعید خانی پس از دریافت جایزه خود با کنایه به آقای شهیدی‌فر مجری برنامه مبنی بر پرحرفی در ادامه گفت: شهاب حسینی اگر تو نبودی این فیلم ساخته نمی‌شد، تو همیشه اولین نفر آمدی و آخرین نفر رفتی و اگر تو نبودی یک فیلم در ۳۷ جلسه ضبط نمی‌شد.

وی این فیلم را به کیومرث پوراحمد تقدیم کرد و گفت: ‌خوشحالم ‌که سینما را از صفر شروع کردم و به اینجا رسیدم و بدانید در کشوری که روابط به ضوابط ارجحیت دارد آدم‌هایی مثل من بدون هیچ‌ جناح و نهادی می‌توانند فیلم بسازند و در بخش خصوصی موفق شوند. 

خانی در ادامه با کنایه به وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی برای اکران فیلم «قاتل و وحشی» گفت: لطفا فیلم «قاتل و وحشی» را اکران کنید و بدانید که با اکران هیچ فیلمی در دنیا انقلاب نشده است. من اگر با هزینه ساخت این فیلم دلار خریده بودم بیشتر از اینها سود کرده بودم.

وی تاکید کرد: زحمات بچه‌های فیلم «قاتل و وحشی» زیر پا نگذارید. آقای وزیر از میزتان نترسید و این فیلم‌ را اکران کنید.

سیمرغ بلورین بهترین فیلم از نگاه ملی (جایزه سردار سلیمانی) به سعید سعدی برای فیلم «خدای جنگ» اهدا شد. در این مراسم اعلام شد که کسی از عوامل حاضر نیست و ما جایزه را به تهیه‌کننده می‌رسانیم.

سیمرغ دوم این بخش به مهدی فرجی تهیه‌کننده «ناتوردشت» اهدا شد که جانشین تهیه‌کننده این جایزه را دریافت کرد.

در ادامه سیمرغ بلورین بهترین فیلمنامه با حضور دبیر جشنواره، وزیر ارشاد و رییس سازمان سینمایی با همراهی هیات داوران اهدا شد به فائزه یارمحمدی و محمود کریمی برای فیلمنامه «بچه مردم».

محمود کریمی پس از دریافت دومین سیمرغ خود گفت: باید از سیدعلی احمدی و یوسف اصلانی تشکر کنم که دست ما را در فیلم‌نامه باز گذاشتند.

فائزه یارمحمدی نیز در سخنان کوتاهی تصریح کرد: ما وقتی با محمود کریمی می‌خواستیم این فیلم‌نامه را بنویسیم فال حافظ گرفتیم و سختی زیادی آمد که بعد از آن خوشی است و ما سختی‌های زیادی را در این فیلم کشیدیم و الان وقت خوشی آن است.

جایزه ویژه هیات داوران 

جایزه ویژه هیات داوران اهدا شد به فیلم «سونسوز» رضا جمالی.

رضا جمالی پس از دریافت جایزه‌اش گفت: از تک تک عوامل فیلم «سونسوز» تشکر می‌کنم، مخصوصا همسرم که شبانه‌روز کنار من بود.

سیمرغ بهترین کارگردان

سیمرغ بلورین بهترین کارگردانی جشنواره فیلم فجر به حمید زرگرنژاد برای فیلم «شمال از جنوب غربی» تعلق گرفت.

حمید زرگرنژاد هم پس از دریافت سیمرغ بلورین خود گفت: از همه بچه‌های فیلم «شمال از جنوب غربی» تشکر می‌کنم کنار من بودند، ۲۵سال پیش یک فیلم کوتاه داشتم که آقای تبریزی به من جایزه نداد و ناراحت شدم ولی الان متوجه شدم که باید تلاش خودم را بیشتر می‌کردم.

بهترین فیلم جشنواره فجر

سیمرغ بلورین بهترین فیلم جشنواره چهل و سوم فجر هم به «زیبا صدایم کن» به کارکردانی رسول صدرعاملی و تهیه‌کنندگی سید مازیار هاشمی رسید.

سید مازیار هاشمی تهیه‌کننده روی صحنه حاضر شد و سیمرغ را دریافت کرد.

سید مازیار هاشمی هم پس از دریافت سیمرغ بلورین خود با یادی از علی معلم گفت: مفتخرم که رسول صدرعاملی به من اعتماد کرد، از کانون پرورش فکری کودک و نوجوانان هم بابت زحمات‌شان و از عوامل فیلم «زیبا صدایم کن» تشکر می‌کنم.

وی خطاب به رسول صدرعاملی کارگردان فیلم گفت که جایزه برای شماست.

وی همچنین از ابراهیم حاتمی‌کیا (در مراسم حاضر بود) تشکر کرد که با فیلم‌هایش عاشق سینما شده است.

سید مازیار هاشمی از هنرمندان درگذشته کیومرث پوراحمد، فرشته طائرپور و کامبیز پرتوی هم یاد کرد.

بهترین فیلم از نگاه تماشاگران با حضور علی دهکردی، مدیر عامل خانه سینما معرفی شد. 

شاهسواری در این بخش اضافه کرد که برای بهترین فیلم انیمشین نیز جایزه مردمی درنظر گرفته شده است.

«پیشمرگ» بهترین فیلم مردمی جشنواره فجر شد / پسر دلفینی بهترین انیمیشن

علی دهکردی با اشاره به اهمیت جایزه مردمی و با تقدیر از علی آشتیانی پور (مدیر جایزه مردمی) که روی سن حاضر شد، گفت: فیلم انیمیشن‌ «پسر دلفینی ۲» برگزیده نگاه تماشاگران در بخش انیمیشن شد.

شاهسواری در بخش مسابقه سینمای ایران فیلم «پیشمرگ» علی غفاری را به عنوان بهترین فیلم از نگاه مردم معرفی کرد.

نماینده فیلم «پیشمرگ» این‌ جایزه را به خانواده شهید سعید قهاری تقدیم کردند.

فیلمهای دوم تا هفتم هم به ترتیب عبارتند از: رها، موسی کلیم‌الله، ناتور دشت، بچه مردم، زیبا صدایم کن، خدای جنگ.

منوچهر شاهسواری در سخنانی از یک تفاهم نامه با سازمان سینمایی سخن گفت که باید در مراسم تجلی اراده ملی اهدا شود و افزود: سازندگان دو فیلم «بچه مردم» و «چشم بادومی» از سوی سازمان مشاوران امور اجتماعی و سازمان سینمایی در اولویت حمایت سال آینده قرار گرفته‌اند.

ضرغامی پس از پایان آمدن از صحنه به سمت عوامل فیلم «موسی کلیم‌الله» آمد و از ابراهیم حاتمی‌کیا و سایر عوامل تشکر و قدردانی کرد.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار