مدرس حوزه پژوهش در کرج:
پژوهش مسیر علم و نوآوری را برای دانشآموزان باز میکند
کرج (پانا) - یکی از مدرسان موفق حوزه پژوهش در استان البرز که تقریبا تمامی دانشآموزان آن حائز رتبههای بینالمللی و ثبت ایده و اختراع شدند، بیان کرد: همواره در تلاش بودم تا از طریق ایجاد فرصتهای آموزشی و پژوهشی، مسیر علم و نوآوری را برای دانشآموزان و پژوهشگران باز کنم.

پریسا عطاپور، یکی از پیشگامان موفق در حوزه پژوهشهای علمی و آموزشهای تخصصی در عرصه ملی و بینالمللی، نماینده رویداد «سیکاپ» و مدیرعامل شرکت پژوهشی نوپژوهان در استان البرز در گفتوگو با پانا عنوان کرد: «همواره در تلاش بودم تا از طریق ایجاد فرصتهای آموزشی و پژوهشی، مسیر علم و نوآوری را برای دانشآموزان و پژوهشگران باز کنم.»
وی افزود: «پژوهش همچون نوری در تاریکی، راهی به سوی کشف و درک عمیقتر از دنیای پیرامون برای دانشآموزان است. این فرآیند نهتنها ابزاری برای یادگیری است بلکه دریچهای به دنیای ایدهها و اندیشهها میگشاید. پژوهش به دانشآموزان این امکان را میدهد که سوالات بیپاسخ را مطرح کنند و به دنبال پاسخهایی باشند که ذهنشان را به چالش میکشد.»
عطاپور بیان کرد: «پژوهش، روح کنجکاوی را در دانشآموزان زنده نگه میدارد و آنها را به کاوشگرانی تبدیل میکند که به دنبال حقیقتاند. پژوهش همچنین مهارتهای تفکر انتقادی را تقویت میکند و به دانشآموزان میآموزد که چگونه اطلاعات را تحلیل کنند، استدلالهای منطقی را بسازند و به نتیجهگیریهای مستند برسند. علاوه بر این به دانشآموزان کمک میکند تا با همکاری و تعامل با دیگران روحیه کار گروهی را تجربه کنند. آنها یاد میگیرند که چگونه ایدههای خود را با دیگران به اشتراک بگذارند و از تجربیات یکدیگر بهرهمند شوند.»
پژوهشگر البرزی گفت: «پژوهش به دانشآموزان اعتمادبهنفس نیز میبخشد. وقتی موفق میشوند بر چالشهای علمی غلبه میکنند و یافتههای خود را ارائه میدهند، حس دستاوردی عمیق در وجودشان شکل میگیرد. این حس در عرصه تحصیل و در تمامی جنبههای زندگیشان تاثیرگذار خواهد بود.»
وی خاطرنشان کرد: «کار پژوهشی نهتنها یک ابزار یادگیری است بلکه پلی به سوی آیندهای روشنتر و پر از امکانات بیپایان دانشآموزانی است که در دنیای پژوهش غوطهور میشوند و در واقع در حال ساختن آیندهای بهتر برای خود و جامعهشان هستند.»
ارسال دیدگاه