دانش‌آموزخبرنگار مدال‌آور فیروزکوه:

قهرمانی دور از انتظار نیست اگر هدف داشته باشی

فیروزکوه (پانا) - دانش‌آموزخبرنگار مدال‌آور فیروزکوه، کارته را ورزش مهمی دانست که نه‌تنها بر سلامتی بلکه بر زندگی هم اثرات مفیدی دارد و قهرمانی را در صورت داشتن هدف، دور از انتظار ندانست.

کد مطلب: ۱۵۳۰۸۵۷
لینک کوتاه کپی شد
قهرمانی دور از انتظار نیست اگر هدف داشته باشی

کیانا کتال، دانش‌آموز خبرنگار پایه هفتم مدرسه اندیشه نفیس شهرستان فیروزکوه که موفق به کسب مدال کشوری در رشته کاراته شده است در گفت‌وگو با خبرنگار پانا از مسیر پر فراز و نشیب خود در این رشته ورزشی و اهدافش برای آینده سخن گفت.

کتال درباره‌ علت ورودش به رشته کاراته گفت: «از کودکی به این سبک ورزشی علاقه داشتم و با شناخت قبلی، فعالیت در این رشته را شروع کردم. از سال ۱۳۹۷ به طور جدی وارد کاراته شدم و از ۳ سال گذشته همواره به فکر حضور موفق و کسب سکوهای قهرمانی در این ورزش بودم.»

وی درباره‌ حس و حال خود پس از کسب موفقیت‌های ورزشی افزود: «حس خوب و خوشایندی دارم؛ چون احساس سربلندی، افتخار و برتری نسبت به دوستانی که علاقه‌ای به ورزش ندارند در من قوی است.»

این دانش‌آموز قهرمان درباره‌ اهداف آینده‌اش تصریح کرد: «کاراته را با جدیت ادامه خواهم داد و با تلاش و راهنمایی اساتیدم در مسابقات مختلف شرکت می‌کنم. به چیزی جز موفقیت و کسب مقام در مسابقات و دست‌یافتن به سکوهای قهرمانی فکر نمی‌کنم. در تحصیل هم می‌خواهم به جایگاهی برسم که برای خانواده و جامعه‌ام مفید باشم و رویاهایی دارم که مطمئنم به حقیقت خواهند پیوست.»

کتال با اشاره به راز موفقیت خود گفت: «وقتی هدف و برنامه داشته باشی و ذهنت را به سمت موفقیت هدایت کنی، قهرمانی دور از انتظار نیست. موفقیت در ورزش و تحصیل هر ۲ به علاقه، ذهن قوی و پشتکار نیاز دارد. در ورزش، علاقه، تمرین مداوم، مهارت و تکنیک لازم است و در تحصیل نیز باید با پشتکار و تلاش پیش بروی که خوشبختانه من توانسته‌ام در هر ۲ زمینه موفق باشم.»

وی ادامه داد: «همانطور که به ورزش و موفقیت‌هایم علاقه دارم در درس و تحصیل هم کوشیده‌ام دانش‌آموز موفقی باشم. وقتی در ورزش قهرمان می‌شوی در درس و تحصیل هم می‌توانی قدرتمندتر ظاهر شوی. من توانسته‌ام با این اندیشه در کلاس درس، جزو نفرات برتر باشم.»

این دانش‌آموز قهرمان با قدردانی از خانواده و مربیانش گفت: «در تربیت، زندگی اجتماعی، تحصیل و ورزش، مدیون پدر و مادرم و اساتید ورزشی‌ام مانند شیهان جعفر راستگو و سایر مربیانم هستم. برای خودم و همه سلامتی و موفقیت آرزو می‌کنم و امیدوارم به بالاترین رده‌های تحصیلی و ورزشی دست یابم و در سکوهای قهرمانی بایستم تا افتخارات بیشتری برای زادگاهم کسب کنم.»

کتال با اشاره به تأثیرات مثبت کاراته بر زندگی گفت: «کاراته نه‌تنها بر سلامتی بلکه بر زندگی هم اثرات مفیدی دارد. این ورزش به ما کمک می‌کند قوی و سالم باشیم و به دیگران احترام بگذاریم. اگر به کاراته علاقه دارید، می‌توانید با تمرین و تلاش به یک کاراته‌کار ماهر تبدیل شوید. بیایید با شور و شوق، کاراته را یاد بگیریم و همیشه در مسیر پیشرفت باشیم.»

خبرنگار : دانش‌‌آموز: فاطمه هادیان

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار