اولتیماتوم سه‌ماهه مدیرعامل صندوق ذخیره فرهنگیان به شرکت‌های زیان‌ده

شرکت‌های زیان‌ده در صورت ادامه وضع موجود، ادغام، واگذار یا تجمیع می‌شوند/ به‌کارگیری نیروهای متخصص و جذب فرزندان نخبه فرهنگیان

تهران (پانا) - مدیرعامل صندوق ذخیره فرهنگیان به شرکت‌های زیان‌ده این صندوق سه ماه فرصت داد تا برنامه‌های جامع عملیاتی خود را برای خروج از زیان و سودآوری پایدار ارائه کنند.

کد مطلب: ۱۴۶۰۰۸۱
لینک کوتاه کپی شد
اولتیماتوم سه‌ماهه مدیرعامل صندوق ذخیره فرهنگیان به شرکت‌های زیان‌ده

‌به گزارش روابط‌عمومی‌‌ صندوق ذخیره فرهنگیان، محسن احمدی با حضور در محل هلدینگ‌های وابسته به این صندوق با مدیران‌عامل، معاونان و مدیران‌ عامل شرکت‌های تابعه هلدینگ تدبیرگران اطلس و هلدینگ سرمایه‌گذاری فرهنگیان دیدار و گفت‌وگو کرد.

مدیرعامل صندوق ذخیره در این دیدارها ‌با تأکید بر ضرورت بازسازی اقتصادی در صندوق ذخیره فرهنگیان، رویکرد تحولی پیش‌روی این موسسه در دوره جدید را مبتنی بر انگاره‌های راهبردی نظیر‌ صیانت، شفافیت، هم‌افزایی، خروج از بنگاه‌داری زیان‌ده، مولدسازی، اصلاح پرتفوی سرمایه‌گذاری، فسادستیزی، توجه به اقتصاد دیجیتال و دانش‌بنیان، تعالی سرمایه انسانی، چابک‌سازی و ارزش‌آفرینی پایدار برشمرد و تأکید کرد برای تحقق این مهم باید هم‌صدا و هم‌گرا گفتمان مشترک و نقشه راه مناسبی را طرحی و اجرا کنیم.

نباید هیچ شرکت زیان‌دهی در مجموعه صندوق ذخیره فرهنگیان ادامه فعالیت دهد

محسن احمدی مهمترین رسالت صندوق فرهنگیان به عنوان مالک و سهامدار هلدینگ‌های شش‌گانه تابعه شرکت‌های وابسته را ایفای نقش‌ هدایت، حمایت و نظارت دانست و خاطرنشان کرد: با توجه به هدف‌گذاری صورت گرفته برای افزایش سودآوری و ارزش‌آفرینی پایدار دارایی‌ها، نباید هیچ شرکت زیان‌دهی در مجموعه صندوق ذخیره فرهنگیان ادامه فعالیت دهد.

احمدی با اشاره به فرصت سه‌ماهه این شرکت‌ها برای خروج از بحران و توقف زیان، یادآور شد: در صورت استمرار وضع موجود و عدم ارائه برنامه قابل قبول و قابل اجرا برای گذر از این شرایط، شرکت‌های زیان‌ده ادغام، واگذار یا تجمیع خواهند شد.

ضرورت پاسخگویی و انتقادپذیری مدیران صندوق ذخیره فرهنگیان

مدیرعامل صندوق ذخیره فرهنگیان چابک‌سازی برای واکنش سریع و دقیق به تحولات بازار و نوآوری و خلاقیت برای رفع چالش‌های پیش رو و بسترسازی مناسب برای تأمین پروژه‌ها را از الزامات کار مدیران هلدینگ‌ها برشمرد و گفت: تنها با اعتمادسازی برای جامعه فرهنگیان می‌توان برای حفظ ارزش دارایی‌ها و افزایش نرخ بازدهی آن گام‌های مطمئنی برداشت و سهم این ابربنگاه اقتصادی را در بازار سرمایه و تولید ناخالص داخلی افزایش داد.

محسن احمدی مطالبه‌گری را حق ذاتی جامعه فرهنگی کشور دانست و بر ضرورت پاسخگویی و انتقادپذیری مدیران صندوق ذخیره فرهنگیان تأکید کرد.

اجازه کار سیاسی و سفارشی را به احدی از مدیران ‌صندوق نخواهیم داد

وی مبارزه با فساد و شفافیت حداکثری را از راهبردهای مهم در دوره مدیریت جدید عنوان ‌و خاطرنشان کرد: درهای این صندوق برای نظارت ذی‌نفعان و دستگاه‌های نظارتی باز خواهد شد اما از دخالت‌های غیرضروری و توصیه‌های غیرتخصصی استقبال نخواهیم کرد.

احمدی در همین زمینه تأکید کرد: اجازه کار سیاسی و سفارشی را به احدی از مدیران این صندوق نخواهیم داد.

آغاز ارزیابی هوشمند مدیران و به‌کارگیری نیروهای پاک‌دست

با افزایش نظارت‌ها، آفتاب شفافیت بر تاریکخانه‌های صندوق ذخیره فرهنگیان خواهد تابید و حیات خلوت‌های موجود یکی پس از دیگری بسته خواهد شد

مدیرعامل موسسه بر لزوم به‌کارگیری مدیران پاکدست در مجموعه صندوق ذخیره فرهنگیان تأکید کرد و یادآور شد: تنها کسانی در این مجموعه ادامه فعالیت می‌دهند که با پرهیز از حاشیه‌سازی، سلامت، پاکدستی و مسئولیت‌پذیری، مأموریت‌های محوله را اجرا کنند.

وی همچنین از آغاز فرآیند ارزیابی هوشمند و مستمر فعالیت و اقدامات مدیران صندوق خبر داد و تأکید کرد: با افزایش نظارت‌ها، آفتاب شفافیت بر تاریکخانه‌های صندوق ذخیره فرهنگیان خواهد تابید و حیات خلوت‌های موجود یکی پس از دیگری بسته خواهد شد.

استمرار طرح ارزش مالکانه

مدیرعامل صندوق ذخیره فرهنگیان به ضرورت ادامه دقیق و صحیح و پیگیری کارشناسانه طرح ارزش مالکانه تأکید و این طرح را یکی از مطالبات به حق جامعه فرهنگیان کشور دانست که در راستای تحقق منزلت و ارتقای سطح معیشت این جامعه شریف می‌تواند امیدآفرین باشد.

وی در همین راستا ورود شرکت‌های تابعه صندوق را به بورس اوراق بهادار ضرورتی اجتناب‌ناپذیر دانست که سرعت عمل در انجام آن به افزایش ارزش دارایی‌های ذی‌نفعان و شفاف‌سازی مناسب کمک شایانی خواهد کرد.

بورسی‌شدن شرکت‌های تابعه برای نظارت دقیق و مردمی

احمدی یادآور شد با ورود شرکت‌های تابعه به بازار بورس، ابزارهای نظارت دقیق و مردمی را در این شرکت‌ها فعال خواهیم کرد تا روزنه‌های فساد و عدم شفافیت مسدود شود.

محسن احمدی در ادامه از مدیران‌عامل شرکت‌های تابعه این هلدینگ‌ها خواست تا ضمن آسیب‌شناسی و تحلیل و بررسی همه‌جانبه صندوق و نقاط قوت و ضعف بازار هدف و رقبا، برنامه‌ها و راهبردهای خود را برای افق‌های کوتاه‌مدت (6 ماه تا یک سال)، میان‌مدت (یک سال تا دو سال) و بلندمدت (سه سال تا پنج ساله) تدوین و ارائه کنند تا در کارگروه ویژه مورد بررسی و ارزیابی و تصویب قرار گیرد.

به‌کارگیری نیروهای متخصص و جذب فرزندان نخبه فرهنگیان

مدیرعامل صندوق از رویکرد جدید در جذب سرمایه‌های انسانی متخصص، جوان و متعهد با اولویت فرزندان نخبه خانواده فرهنگیان خبر داد و بر ضرورت نگه داشتن و ادامه فعالیت نیروهای متخصص و متبحر موجود تأکید کرد.

بهره‌مندی از فناوری‌های نوین و اقتصاد دانش‌بنیان

ضرورت بهره‌مندی از حوزه‌های نوین فناوری، استفاده از ابزارهای جدید دیجیتال و استفاده از دانش روز، هوش مصنوعی و اقتصاد دانش‌بنیان و دیجیتال از دیگر توصیه‌های ‌مدیرعامل جدید صندوق ذخیره فرهنگیان به مدیران هلدینگ‌های سرمایه‌گذاری فرهنگیان و تدبیرگران اطلس بود.

‌احمدی در ادامه از افزایش کارآمدی و بروزرسانی بخش تولید و خدمات در شرکت‌های تابعه صندوق به‌عنوان یک ضرورت اجتناب‌ناپذیر یاد و ابزار امیدواری کرد تا در سایه تلاش مضاعف و حس مسئولیت‌پذیری و خدمت بی‌منت بتوانیم به عنوان یک ابربنگاه اقتصادی در کشور ضمن سودآوری و ارزش‌آفرینی پایدار تصویری شفاف، مناسب و پاسخگو به جامعه ذی‌نفعان ارائه ‌و اعتماد خدشه‌دار شده فرهنگیان را به این صندوق ترمیم کنیم.

‌در ابتدای این دیدارها، اعضای هیأت‌مدیره و مدیران‌عامل هلدینگ‌های تدبیرگران اطلس و سرمایه‌گذاری فرهنگیان و مدیران‌عامل شرکت‌های تابعه گزارشی از فعالیت‌ها، دستاوردها، چالش‌های شرکت‌های تحت مدیران خود را به مدیرعامل صندوق ذخیره فرهنگیان ارائه دادند.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار