مدیر آموزش وپرورش ناحیه یک یزد

دانش‌آموزان ناحیه یک، بیش از ۱۳۰ بسته کمک معیشتی اهدا کردند

یزد (پانا) - مدیرآموزش وپرورش ناحیه یک یزد گفت:بسته‌های کمک معیشتی توسط قرارگاه جهادی و بسیج دانش‌آموزی و فرهنگیان در اختیار دانش‌آموزان کم برخوردار مدارس قرار گرفت.

کد مطلب: ۱۵۵۳۹۸۰
لینک کوتاه کپی شد
دانش‌آموزان ناحیه یک، بیش از 130 بسته کمک معیشتی اهدا کردند

به گزارش روابط عمومی اداره آموزش وپرورش ناحیه یک یزد، سعید غفاریان در آیین اهدا بسته‌های کمک معیشتی گفت:در ادامه فعالیت مدارس ناحیه یک یزد در تامین بسته‌های معیشتی برای اقشار کم درآمد و دانش آموزان کم برخوردار حواله‌های مختلفی اعم از اجناس نقدی و غیرنقدی و کمکهای نقدی مدارس، همکاران عزیز ما در آموزش و پرورش در قرارگاه جهادی و بسیج دانش‌آموزی و فرهنگیان هم دست به کار شدند و بیش از ۱۳۰ بسته کمک معیشتی تدارک دیدند.

وی افزود:« این بسته‌ها در آستانه سال جدید و ماه مبارک رمضان، تقدیم دانش آموزان بی بضاعت و خانواده‌های کم برخوردار مدارس خواهد شد.

 

منبع : روابط عمومی آموزش و پرورش ناحیه یک یزد

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار