بیست‌ و ششمین جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی در یزد آغاز شد

یزد(پانا) - بیست و ششمین جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی، صبح امروز، طی مراسمی با حضور قصه‌گویان داخلی و خارجی در تالار مرکزی یزد آغاز شد.

کد مطلب: ۱۵۴۴۲۳۵
لینک کوتاه کپی شد
بیست‌ و ششمین جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی در یزد آغاز شد

جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی با عمومی سازی قصه و با شعار قصه‌ها ساز زندگی، آغاز شد. یزد، پایتخت قصه ایران میزبان این جشنواره است. با هدف ،  این جشنواره تا ۳۰ بهمن ادامه خواهد داشت و در طول این چهار روز، ۹۸ قصه‌گو از استان‌های مختلف کشور و چند کشور خارجی، قصه‌های خود را برای کودکان، نوجوانان و خانواده‌ها اجرا خواهند کرد.

با هدف ایجاد فرصتی برابر برای همه علاقه‌مندان به حوزه قصه و قصه گویی این امکان فراهم شد تا با توجه به اینکه این جشنواره می‌تواند میزبان جامعه محدودی به صورت فیزیکی در محل رویداد باشد از ظرفیت‌های جدید ارتباطاتی استفاده شود.

علاقه‌مندان می‌توانند از طریق لینک‌های سامانه باشگاه قصه‌گویان ایران در آپارات به آدرس http://www.aparat.com/ghessagoyan.iran و از طریق شبکه شاد به آدرس https://www.aparat.com/ghessagoyan.iran به صورت برخط شاهد این رویداد باشند.

 

خبرنگار : محمد حیدری

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار