رئیس سازمان تبلیغات املش گفت:

برای جذب دهه نودی و نوجوانان باید متخصصین این کار دعوت بشود .

املش(پانا)_رئیس سازمان تبلیغات املش گفت:برای جذب جوان و نوجوان مخصوصا نسل دهه نودی و نوجوانان در ابتدا باید متخصصین این کار را دعوت کرد تا تجربه نگاری صورت بگیرد.

کد مطلب: ۱۵۵۵۳۰۱
لینک کوتاه کپی شد
برای جذب دهه نودی و نوجوانان باید متخصصین این کار دعوت بشود .

حجت الاسلام و المسلمین مهدی رزم طالع رئیس اداره تبلیغات شهرستان املش  گفت‌وگو با پانا در رابطه با شان و منزلت شب قدر گفت: «خداوند در قرآن با سوالی که پرسیده است بندگان خود را ترغیب می‌کند آن سوال این است که چه کسی می‌تواند شب قدر را که اینقدر دارای منزلت بالا است را درک کند و بندگان خدا توانایی پاسخ دادن به سوال خداوند را ندارند پس خداوند برای بندگانش شروع به توضیح دادن می‌کند که در قرآن کریم داریم که یک شب از شب‌های قدر به اندازه هزاران ماه ارزش دارد یعنی شما در یک شب قدر با یک سلام و با یک کار خیر خداوند برای شما هزاران ثواب و هزار کار خیر در دفتر اعماللتان می‌نویسد پس منزلت شب قدر آنقدر بالاست که خداوند برای یک شب این همه اتفاقات خوب قشنگ برای بندگانش رقم می‌زند  ، و خداوند شب قدر را برای پیامبر اسلام و امتش قرار داده تا فرصتی برای توبه بندگانش باشد  زیرا که خداوند شب قدر را فرصتی برای توبه پذیری قرار داده است.» 

وی در رابطه با مراسمات برگزار شده در املش و استقبال جوان‌ها و نوجوان‌ها افزود: «در شهرستان املش از ۱۲۰ مسجد ۸۱ مسجد تا به الان شروع به کار کردند در اکثر مساجد هم شب‌های قدر در حال برگزاری است مخصوصاً مساجد شهر مثل مسجد شهدا ، مسجد باب الحوائج درکیازنیک و گلزار شهدا در املش در منطقه رانکو هم آسیاب سران روستاهای اطراف برنامه‌هایی برگزار می‌کنند اعم از مناجات خوانی ، قرآن خوانی ، سر گرفتن قرآن ، نماز شب احیا و دعای جوشن کبیر برگزار می‌گردد.» 

مهدی رزم طالع با اشاره به راهکارهای جذب جوانان به مسائل دینی و مذهبی افزود: «برای جلب و جذب که معنای ترغیب را برای نوجوانان و جوانان دارد در حال حاضر مسائل دینی و مذهبی خیلی فرا و زیاد هستند و در هر رشته و زمینه‌ای باید تخصص آن باشد یعنی هر کس تخصص هر کار فرهنگی را که به عهده دارد وارد کار باشد و هر چیزی در جای خود قرار داشته باشد ایده پردازهایی و نخبه‌هایی باید وجود داشته باشد و برای همین باید یک حجره‌ای باشد یک اتاق فکری تخصصی در هر شهرستان وجود داشته باشد و خوشفکران و ایده پردازان در آن حضور داشته باشند و برای هر موضوعی که نیاز به نوجوان دارند از این‌ها دعوت کنیم برای ایده پردازی ، نوجوانان و جوانان چون شور و حال و اشتیاق بازیگوشی و هیجان را دارند ما باید با اتفاقات هیجان انگیز وارد کار فرهنگی شویم این یک مقدمه‌ای باشد برای اتفاقات بهتر بعدی و ما باید اساس کار را به پایگاه مقاومتی اسلامی هر شهرستان بگذاریم پایگاه‌های مقاومتی اسلامی مساجد هستند و خیلی از خانواده‌ها در خانه‌ها، کانون‌ها وپایگاه‌ها برنامه‌ریزی می‌کنند و این اشتباه است نوجوانان و جوانان و حتی بزرگسالان از مساجد فاصله می‌گیرند و همین موضوع باعث شده که خیلی از خانواده‌ها از مساجد جدا شده و نوجوانان خود را وارد کار فرهنگی نکنند؛ پس ما باید برای جذب جوان و نوجوان مخصوصا نسل دهه نودی در ابتدا متخصصین این کار را دعوت کرد تا تجربه نگاری صورت بگیردو بعد برای هر رشته ای در مسیر کار فرهنگی باید هیجان مخصوص به این کار طراحی بشود و ابزارش موجود، تا میل و رغبت این نسل در این مسیر بیشتر شود. » 

او در پایان گفت: «مهمترین مسئله رغبت و میل این نسل سپردن کارهای کوچک و بزرگ‌ به ایشان است تا خودشان رادر این مسیر شریک بدانند.» 

 

 

دانش‌آموز خبرنگار: هستی اشکانی

خبرنگار : هستی اشکانی

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار