مدیر آموزش و پرورش شهرستان بویراحمد:

توانمندسازی نیروی انسانی مهم‌ترین سرمایه در سند تحول بنیادین آموزش و پرورش است

یاسوج ( پانا) - مدیر آموزش و پرورش شهرستان بویراحمد گفت: آموزش و توانمندسازی نیروی انسانی بعنوان مهمترین سرمایه است که در سند تحول بنیادین آموزش وپرورش و اسناد بالادستی به این امر تاکید شده است.

کد مطلب: ۱۵۲۴۵۹۴
لینک کوتاه کپی شد
توانمندسازی نیروی انسانی مهم‌ترین سرمایه در سند تحول بنیادین آموزش و پرورش است

محمد حسین‌زاده در کارگاه توانمندسازی معاونان و مربیان پرورشی که با حضور مدیر سازمان دانش‌آموزی و معاون پرورشی آموزش و پرورش شهرستان بویراحمد در اداره شهرستان بویراحمد برگزار شد، با اشاره به جایگاه والای تعلیم و تربیت در نزد خداوند گفت: اولین معلمان خداوند بزرگ و پیامبر عظیم‌الشان اسلام ( ص) بودند و امروز معلمان نقش خداوند را در جامعه تداعی می‌کنند.

وی با بیان اینکه هدف غایی و نهایی ما رسیدن به کمال و قرب به خداوند است، افزود: این ماموریت در جامعه و آموزش بر عهده معلمان و به خصوص مربیان پرورشی است.

حسین‌زاده با اشاره به ساحت‌های شش‌گانه سند تحول بنیادین، خاطرنشان کرد: وظیفه ما معلمان این است که دانش‌آموزانی در تراز انقلاب و دین تربیت کنیم.

مدیر آموزش و پرورش شهرستان بویراحمد گفت: آموزش و توانمندسازی نیروی انسانی بعنوان مهمترین سرمایه است که در سند تحول بنیادین آموزش وپرورش و سایر اسناد بالادستی به این امر تاکید شده است.

مدیر آموزش و پرورش شهرستان بویراحمد، برگزاری نماز جماعت در مدارس، شرکت در اردوهای دانش‌آموزی، ایجاد شادی و نشاط در مدارس، سالم سازی مدارس و تقویت روحیه پرسشگری و مطالبگری دانش‌آموزان را از جمله محورهای این کارگاه عنوان کرد.

پرهام مرتضوی معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش شهرستان بویراحمد نیز در این کارگاه با بیان اینکه وظیفه ماست که در کوتاه‌ترین زمان بهترین عملکرد را از خود بر جای بگذاریم، گفت: تمام بخشنامه‌های ابلاغی تا وقتی که توسط معلمان و در کف مدرسه به مرحله اجرایی نرسد یک کار بیهوده و عبث خواهد بود.

معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش شهرستان بویراحمد، با اشاره به جایگاه والای معاونت پرورشی در نظام تعلیم و تربیت، افزود: همه ساحت‌های شش‌گانه در آموزش و پرورش به حوزه معاونت پرورشی برمی‌گردد که این وظیفه ما را سنگین می‌کند.

مرتضوی با بیان اینکه مربی و معاون پرورشی یک جایگاه و حیات خلوت نیست، خاطرنشان کرد: این سبک تفکر به دانش‌آموزان ما آسیب می‌رساند و بهتر است که جایگاه خود را بشناسیم؛ زیرا زمانی که جایگاه خود را بشناسیم و به آن حرمت نهیم به جایگاه واقعی خود برمی‌گردیم.

وی، با بیان اینکه همه همکاران ما در حوزه معاونت پرورشی به صورت جهادی و شبانه‌روزی فعالیت می‌کنند، تصریح کرد: اندک همکارانی که در انجام وظایف خود اهمال کاری می‌کنند با آنها برخورد قانونی صورت می‌گیرد.

 معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش شهرستان بویراحمد، خطاب به مدیران مدارس، اظهار کرد: مدیران مدارس تسهیلگر وظایف هستند و نباید در اجرای وظایف خود اهمالکاری کنند.

وی بر استفاده از خلاقیت در اجرای برنامه‌های مدارس تاکید کرد و افزود: اگر بخواهیم به پیشرفت برسیم مشکلات نباید در اجرای برنامه‌ها ما را متوقف کند.

وی، با بیان اینکه احیای واقعی امور تربیتی و ایجاد موقعیت‌های تربیتی وظیفه معاون و مربی پرورشی است و اگر مربیان توانمند، باانگیزه، علاقه‌مند و آشنا به مسائل روز، با نوجوانان ما ارتباط داشته باشند، قطعا تأثیر آموزه های تربیتی چند برابر خواهد شد، گفت: برگزاری دوره‌های توانمندسازی معاونین و مربیان پرورشی سبب به‌روزرسانی اطلاعات آنها خواهد شد و دامنه ارتباط با دانش‌آموزان را افزایش می‌دهد.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار