معاون آموزشی شهرستان کیار:

هدف از جشنواره مصور قرآنی ترویج مفاهیم دینی است

کیار(پانا) - معاون آموزشی شهرستان کیار، در گفت‌وگو با خبرنگار پانا از برپایی نخستین نمایشگاه مصور قرآنی با همکاری گروه آموزشی معارف و پژوهش سرای دانش آموزی همت کیار با هدف ترویج مفاهیم دینی خبر داد.

کد مطلب: ۱۵۵۹۰۸۷
لینک کوتاه کپی شد
هدف از جشنواره مصور قرآنی ترویج مفاهیم دینی است

مهدی رئیسی معاون آموزشی شهرستان کیار در گفت‌وگو با خبرنگارپانا اظهارکرد: «این نمایشگاه در اردیبهشت ماه برگزار خواهد شد و با توجه به نشست هم اندیشی دبیران منتخب معارف و فرهنگ و هنر(عوامل نمایشگاه) که در اسفند ماه ۴۰۳ ترتیب داده شد بناست فضایی متنوع برای ترویج مفاهیم قرآنی و دینی ویژه دانش‌آموزان ایجاد گردد.»

 رئیسی افزود:« هدف از برگزاری این نمایشگاه، ارتقای سطح آگاهی و آشنایی بیشتر با معارف قرآن و عترت است که در این راستا برنامه‌های ویژه‌ای برای دانش‌آموزان در نظر گرفته‌ایم.»

وی اظهار کرد:«هم‌زمان در این نمایشگاه‌ها غرفه روایت گری با موضوعات مختلف قرآنی همراه با راهنمایی دبیران معارف و روایت از زبان دانش آموز برای بازدیدکنندگان ارائه می‌گردد؛ همچنین در بخش دیگر ، تابلو سیار آیات علمی قرآن( اعجاز علمی) توسط عوامل پژوهش سرای دانش آموزی به نمایش گذاشته خواهد شد.»

مهدی رئیسی از برپایی غرفه های هوش مصنوعی، مسابقه، تلاوت های قرآنی طراحی شده‌ خبر داد و گفت:« دانش‌آموزان می توانند با استفاده از روش‌های نوین آموزشی، تجربه‌ای عملی از آموزه‌های قرآنی داشته باشند.»

رئیسی در پایان اظهارکرد:«این برنامه‌ها علاوه بر کارتیمی و همراهی دبیران کار پژوهشی و روایتگری آیات و فضاسازی، مدیران ارجمند، فرصتی برای آشنایی دانش‌آموزان با مفاهیم قرآن، عترت در فضایی غیررسمی و جذاب ایجاد خواهند کرد تا دانش‌آموزان بتوانند در یک محیط پویا و فعال، به یادگیری و تبادل‌نظر پرداخته و از طریق این رویدادها به‌طور مستقیم با آموزه‌های قرآنی و دینی آشنا شوند و امیدِ آن داریم که تأثیرات مثبتی در رشد و توسعه علمی، تربیتی و معنوی دانش‌آموزان داشته باشد و آن‌ها را برای زندگی بهتر و پایدارتر مجهز کند.»

خبرنگار : بهاره بخشی نژاد

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار