ثابتقدم: بازسازی ورزشگاه آزادی در انتهای فصل آینده به اتمام میرسد
تهران (پانا) - مدیرعامل شرکت توسعه و نگهداری اماکن ورزشی، زمان پایان بازسازی ورزشگاه آزادی را انتهای فصل آینده اعلام کرد.

علی ثابتقدم، مدیرعامل شرکت توسعه و نگهداری اماکن ورزشی در حاشیه تمرین تیم ملی فوتبال درباره بازسازی ورزشگاه آزادی گفت: کار عمرانی و ساخت و ساز ورزشگاه در حال انجام است و همزمان با بازیهای لیگ در این عملیات ادامه خواهد پیدا کرد تا در موعد مقرر، بازسازی به پایان برسد.
وی تصریح کرد: با توجه به اینکه با دستور مقام عالی ورزش مقرر شد که همزمان با برگزاری بازیهای لیگ و آسیایی عملیات بازسازی صورت بگیرد، این عملیات با توجه به این وضعیت تا پایان فصل بعد بازسازی طول خواهد کشید.
ثابتقدم با بیان اینکه در عملیات بازسازی تیرماه تا دیماه، ۳۰ درصد کار انجام شد، افزود: مشکل خاصی وجود ندارد و باید منابع مالی توسط سازمان برنامه و بودجه تأمین شود.
ارسال دیدگاه