شرط و شروط دنیا مالی برای اعزام ورزش‌های سه‌گانه به ناگویا؛ بدمینتون زیر ذره بین وزارت ورزش

تهران(پانا) - نشست تخصصی فدراسیون‌های ورزش‌های سه گانه و بدمینتون به منظور حضور قدرتمند در بازی‌های آسیایی ۲۰۲۶ ناگویا، روز گذشته به ریاست احمد دنیامالی، وزیر ورزش و جوانان در محل این وزارتخانه برگزار شد.

کد مطلب: ۱۵۴۱۷۳۰
لینک کوتاه کپی شد
شرط و شروط دنیا مالی برای اعزام ورزش‌های سه‌گانه به ناگویا؛ بدمینتون زیر ذره بین وزارت ورزش

بررسی عملکرد تیم ملی سه گانه مردان (شنا، دوچرخه سواری و دوومیدانی) برای قرار گرفتن در فهرست کاروان اعزامی ایران به ناگویا، در فاصله ۵۷۷ روز تا این بازی‌ها، محور اصلی نشست مسئولان فدراسیون ورزش‌های سه گانه در این جلسه کارشناسی بود.

احمد دنیامالی در تحلیل و ارزیابی خود از حضور نماینده‌های سه گانه کار کشورمان برای شرکت در بازی‌های آسیایی ۲۰۲۶ گفت: با توجه به این که سه‌گانه، ورزش وسیعی است و سه رشته مهم را همزمان شامل می‌شود، کار در آن بسیار سخت است؛ بنابراین چاره‌ای نداریم که برای شرکت در باز‌های آسیایی و انتخاب نفرات به صورت گلخانه‌ای کار کنیم. اما توصیه‌مان بر این است که همین سیستم گلخانه‌ای نباید به گونه‌ای باشد که فقط در تک چهره‌ها خلاصه شود. باید انتخاب نفرات به نحوه‌ای صورت بگیرد که بین همین بچه‌ها رقابت وجود داشته باشد تا در نهایت بهترین‌ها شانس حضور در بازی‌های آسیایی را داشته باشند.

وزیر ورزش و جوانان با اشاره به اینکه کمیته ملی المپیک و وزارت ورزش نگاهی کاملا کیفی به اعزام تیم ملی سه گانه برای بازی‌های آسیایی دارند، ادامه داد: ما از فدراسیون سه گانه می‌خواهیم که در فاصله یک سال و نیم باقی مانده تا این بازی‌ها، حتما به ما یک برنامه هدفمند ارایه بدهد چرا که نگاه ما در خصوص قرار دادن ورزش‌های سه گانه در فهرست کاروان کیفی است. ورزشکاران این تیم در صورتی که به کسب مدال نزدیک باشند، شانس اعزام به ناگویا هستند؛ بنابراین باید سعی کنید با برنامه‌ای که برای این بازی‌ها ترسیم می‌کنید، بتوانید ما و مسئولان کمیته ملی المپیک را مجاب کنید.

وی تاکید کرد: یکی از فاکتور‌هایی که باید برای آماده‌سازی تیم ملی انجام بدهید، حضور در تورنمنت‌های آسیایی است که جنبه تدارکاتی برای ناگویا دارد. به خصوص اینکه باید تلاش شود ملی پوشان در فاصله این ۵۷۷ روز، رنکینگ آسیایی و جهانی خود را ارتقا دهند.

دنیامالی از امضای تفاهم‌نامه چهارجانبه فدراسیون ورزش‌های سه گانه با فدراسیون‌های دوچرخه‌سواری، دوومیدانی و شنا، شیرجه و واترپلو با این فدراسیون خبر داد و گفت: با توجه به این که تشکیلات ورزش‌های سه گانه در کشور به گونه‌ای بوده که ابتدا به صورت کمیته و انجمن اداره می‌شده و بعدا به فدراسیون تبدیل شده، کار جدی و حرفه‌ای در شناسایی استعداد هنوز انجام نشده است. به طور نمونه عموما چهره‌هایی جذب این رشته شدند که مثلا دونده بودند یا دوچرخه سوار بنابراین ما نیاز داریم که از رده‌های پایه کار استعدادیابی را درست و اصولی انجام بدهیم. با توجه به این موضوع آمادگی این را داریم که یک تفاهم نامه بین این فدراسیون و فدراسیون‌های مجزای سه رشته دوومیدانی، دوچرخه و شنا انجام بدهیم تا در این مسیر بهتر حرکت کنیم. اما نباید فراموش کنیم که ما باید فقط از ظرفیت آنها استفاده کنیم، نباید این ذهنیت ایجاد شود که به این بخش‌ها متکی شوید.

وی در ادامه هدف‌گذاری این فدراسیون برای مدال آوری در بازی‌های ناگویا تحسین کرد: نکته‌ای که در ارائه برنامه‌های آماده‌سازی فدراسیون‌های ورزش‌های سه گانه برای من برجسته بود، هدف گذاری این فدراسیون برای مدال آوری در بازی‌های آسیایی بود. این برای ما خیلی ارزشمند است.

در ادامه نشست امروز شرایط تیم‌های ملی بدمینتون مردان و زنان نیز با حضور کارشناسان و مسئولان بررسی شد.

وزیر ورزش در خصوص حضور این رشته در بازی‌های آسیایی توضیح داد: واقعیت این است که ما فاصله زیادی با بدمینتون شرق آسیا داریم. به هر حال شرق آسیایی‌ها قدرت اول بدمینتون در قاره و دنیا هستند. ما نیاز داریم که در این حوزه کار بلند مدت‌تری انجام بدهیم. معتقدم به همان اندازه که برای آماده سازی تیم‌های ملی وقت می‌گذارید، باید برای توسعه این رشته در ورزش همگانی هم انرژی صرف کنید. استفاده از ظرفیت مدیریت شهری و آموزش و پرورش بهترین فرصت برای بروز و ظهور استعداد‌های بدمینتون است.

وی در ادامه این مطلب افزود: با همه اینها، باید نفرات برتر را شناسایی کنیم و آنها را در بازی‌های آسیایی شرکت بدهیم. ملاک اعزام به بازی‌های آسیایی هم نباید صرفا رنکینگ ورزشکاران باشد. نباید تنها به این قائل باشیم که اگر ورزشکاری در رده بندی آسیایی و جهانی جایگاه خوبی دارد، حتما می‌تواند حضور موفقی در میادین مهمی مثل بازی‌های آسیایی دارد.

دنیامالی بر استفاده از دانش مربیان خارجی در تیم‌های ملی بدمینتون تاکید کرد و گفت: اگر شرایطی به وجود بیاید که در این ۱۷، ۱۸ ماه باقی مانده، هدایت تیم‌های ملی را به طور مستمر به یک مربی طراز اول بدهید، مطمئنا می‌شود در ناگویا به نتایجی بهتری رسید. در غیر این صورت می‌شود از این مربیان به صورت کوتاه مدت، اما ادامه‌دار هم بهره ببرید.

وی در پایان قول مساعدت مالی را به فدراسیون بدمینتون هم داد: پیش بینی‌های خوبی برای بودجه این فدراسیون در سال ۱۴۰۴ انجام دادیم و مطمئنا این اعتبار را افزایش خواهیم داد تا ماموریت‌ها را به نحو احسن انجام بدهید.

بر اساس این گزارش، در نشست تخصصی فدراسیون ورزش‌های سه گانه و بدمینتون، محمد کاظم حججی و محمدرضا پوریا، روسای این فدراسیون‌ها نیز نقطه نظرات خود را در خصوص شرایط آماده‌سازی تیم‌های ملی این دو رشته برای حضور در بازی‌های آسیایی ۲۰۲۶ ناگویا مطرح کردند.

سید محمد شروین اسبقیان معاون توسعه ورزش قهرمانی، سید مناف هاشمی، معاون توسعه مدیریت و منابع، محمدرضا عابدی محزون، مدیر کل دفتر نظارت و برنامه‌ریزی وزارت ورزش و جوانان، محمدرضا داورزنی و علی رغبتی مشاوران وزیر و نصرالله سجادی مشاور کمیته ملی المپیک نیز در این جلسات حضور داشتند. محمود خسروی‌وفا رییس و تابع سرپرست دبیرکلی کمیته ملی المپیک بدلیل حضور در مسابقات هاربین در این جلسات حضور نداشتند.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار