توسعه تابلوی فدراسیون کشتی در مسیر المپیک ۲۰۲۸
تهران(پانا) - رئیس فدراسیون کشتی لازمه موفقیت در المپیک ۲۰۲۸ را کمک هیأتهای کشتی برشمرد.
علیرضا دبیر، رئیس فدراسیون کشتی در این سمینار گفت: در المپیک لس آنجلس می توانیم موفق باشیم به شرطی که شما هم کمک کنید. وقتی با آن امکانات کشتی فرنگی توانست در لندن ۳ مدال طلا بگیرد، باز هم می توانیم این افتخار را تکرار کنیم، اما اینکار نیازمند پشتکار و تلاش دسته جمعی ما است.
دبیر تصریح کرد: اگر خودتان نیز نمیتوانید در استانها به صورت تمام وقت باشید، یک یا دو نفر را مأمور کنید تا به صورت شبانه روزی کار هیئت کشتی استان را پیگیری کند.
وی ادامه داد: نگاه همه ما باید المپیکی باشد. وقتی آمدیم جمعیت کشتیگیر کمتر از ۴۰ هزار نفر بود اما خدا را شکر الان نزدیک به ۴۰۰ هزار نفر است و اعتقاد داریم که اگر این تعداد به یک میلیون برسد میتوانیم قهرمان المپیک شویم.
رئیس فدراسیون کشتی با بیان اینکه فدراسیون در ابتدای کار برنامه توسعه تا المپیک ۲۰۲۸ را تدوین و اجرایی کرد، اظهار داشت: از الان باید برای سالهای ۲۰۳۲ و ۲۰۳۶ برنامه تدوین کنیم و چه خوب است که هیئتهای کشتی نیز برنامه توسعه داشته باشند و بر اساس آن حرکت کنند
دبیر با اشاره به اینکه اگر ۲ تا ۳ مشکل اساسی در کشتی حل شود، کارها به سرعت پیش میرود، عنوان کرد: یکی از موارد و مشکلات ما این است که مربیان باید دانش افزایی و به روز شوند، موارد دیگر نیز توسعه زیرساختها و فضاهای ورزشی و بالا بردن جمعیت کشتی گیر است.
رئیس فدراسیون کشتی با اشاره به اینکه استان ها نباید منتظر انستیتو (اندیشکده) کشتی بمانند گفت: خود شما باید ابتکار به خرج دهید. از قهرمانان و مربیان بزرگ دعوت کنید و کلاس های آموزشی برای مربیان بگذارید. یک مربی خوب میتواند کشتی گیر خوب بسازد.
وی ادامه داد: مربی با حضور ۳ روزه در کلاس که نمی تواند خود را ارتقاء دهد، حداقل باید ۱۰ روز در یک کلاس آموزشی حضور داشته باشد، پیشنهاد ما این است که هیئتهای کشتی با استفاده از مربیان و قهرمانان بزرگ کشتی کلاسهای آموزشی برگزار و تمامی مربیان و حتی کشتی گیران مستعد خود را موظف برای حضور در این کلاس کنند. اگر استانی اردوی تیم ملی را میزبان می شود، مربیانش را به اردو بفرستد تا دانش خود را ارتقاء دهند.
دبیر با بیان اینکه مشکل کشتی آزاد زیرگیری از پا و خاک کردن و مشکل کشتی فرنگی دفاع خاک است، تصریح کرد: این موارد باید در رده نونهالان به کشتی گیران آموزش داده شود. در سن ۱۷ سالگی دیگر نمیتوان چیزی یاد داد. برای همین ما اردوهای بسترسازی میگذاریم تا کشتی گیران رشد کنند.
رئیس فدراسیون کشتی با اشاره به هزینههای بالا و چند میلیاردی اعزام کشتی گیران به رقابتهای بین المللی از جمله بلیت هواپیما، مجوز حضور در مسابقات و هزینه هتل، گفت: تمام تلاشمان را میکنیم که افرادی را به مسابقات مهم اعزام کنیم که آینده دار باشند، یک کشتیگیر با سن بالا چه رشدی میتواند کند. ما باید تمام تلاشمان را برای جوان ۱۸ ساله انجام دهیم که بتوانیم از آن نتیجه بگیریم.
وی خاطرنشان کرد: ۳ استان خوزستان، فارس و قم در کشتی فرنگی و مازندران، تهران و البرز در کشتی آزاد بعنوان استانهای معین، اردوهای مشترک، کلاسهای آموزشی و فنی را برای سایر استان ها برگزار کنند.
ارسال دیدگاه