نماینده ولی‌فقیه در استان و امام جمعه همدان بیان کرد:

بهار خدمت‌رسانی، کرامت و وحدت در جامعه اسلامی

همدان (پانا) – نماینده ولی‌فقیه در استان و امام جمعه همدان در خطبه‌های نماز جمعه این هفته همدان، بر لزوم خدمت‌رسانی گسترده مسئولان، حفظ کرامت شهروندان و تقویت وحدت در جامعه تأکید کرد و با اشاره به مسئولیت‌های حکومت اسلامی، از ضرورت توجه به معیشت مردم، مشکلات اقتصادی و حمایت از اقشار آسیب‌پذیر سخن گفت.

کد مطلب: ۱۵۶۳۲۱۱
لینک کوتاه کپی شد
بهار خدمت‌رسانی، کرامت و وحدت در جامعه اسلامی

آیت‌الله حبیب‌الله شعبانی موثقی با تأکید بر لزوم ارتباط مسئولان با همه شهروندان فارغ از دین و مذهب، اظهار داشت: در حکومت اسلامی، مسئولان باید به عموم مردم خدمت کنند و عزت و کرامت آن‌ها را حفظ نمایند. رفتارهای اجتماعی و حکومتی باید مطابق با آموزه‌های امام علی(ع) و روش‌های امام صادق(ع) باشد.

وی با اشاره به دغدغه‌های کارگران و مشکلات اقتصادی، رسیدگی به امور معیشتی، بیمه، مسکن و حقوق کارگران را از مسئولیت‌های حاکمیتی دانست و گفت: مسئولان باید شنونده حرف‌های تولیدکنندگان، کارفرمایان و کارگران باشند.

 آیت‌الله شعبانی همچنین از صاحبخانه‌ها خواست تا در فصل اجاره‌ها با مستاجران همراهی کنند و افزود: چگونه ممکن است سرپرست خانواده‌ای با ۱۳ میلیون تومان حقوق بتواند اجاره بالایی بپردازد و زندگی خود را نیز تأمین کند؟

وی با اشاره به مذاکرات و روابط خارجی، خاطرنشان کرد که در برجام، تمرکز بر غرب موجب غفلت از برخی فرصت‌ها شد، اما رویکرد جدید دولت و سفرهای وزیر امور خارجه به کشورهای منطقه نشان‌دهنده توجه مذاکره‌کنندگان به تجربیات گذشته است.

آیت‌الله شعبانی جوانان را به مطالعه واقعه طبس دعوت کرد و گفت: خدای امروز همان خدای طبس است. اگر ما همان روحیه و ایمان انقلابی را حفظ کنیم، قادر خواهیم بود در برابر مستکبران ایستادگی کنیم.

خطبه‌های این هفته نماز جمعه همدان حاوی پیام‌هایی مهم درباره مسئولیت‌پذیری اجتماعی، وحدت، حمایت از اقشار مختلف جامعه و نگاه به سیاست‌های داخلی و خارجی بود. آیت‌الله حبیب‌الله شعبانی موثقی در سخنان خود تأکیدی دوباره بر اهمیت خدمت‌رسانی مسئولان، رعایت حقوق شهروندان و حرکت به سوی عدالت اجتماعی کرد.

 

خبرنگار : شیما ویس مرادی

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار