تراکتور در بازی عقب افتاده جلو زد

تبریز (پانا) - در بازی معوقه هفته ۲۲ لیگ‌برتر امروز جمعه تراکتور می‌همان فولاد خوزستان بود که بازی با نتیجه دو بر یک به سود تراکتور به پایان رسید.

کد مطلب: ۱۵۶۳۲۱۹
لینک کوتاه کپی شد
تراکتور در بازی عقب افتاده جلو زد

در نیمه اول این دیدار که نیمه تماشاگر پسندی بود ابتدا این شاگردان یحیی گل محمدی بودند که نبض بازی را به دست گرفتند و با نزدیک شدن به دروازه تراکتور موقعیت خطرناکی را ایجاد کردند.

رفته رفته این تراکتوری‌ها بودند که به تیم برتر میدان بدل شدند و با ایجاد موقعیت‌های خطرناک دروازه فولاد را تهدید کردند.

در آغاز نیمه دوم شاگردان دراگان اسکوچیچ اجازه ندادند که توپ به پای بازیکنان تیم میزبان بخورد و در عرض ۳۰ ثانیه بعداز شروع بازی دوماگوی دوروژدک موفق شد روی پاس گل مهدی ترابی دروازه فولاد را باز کرد.

در یک ضد حمله‌ای در محوطه جریمه فولاد برخوردی مشکوک به پنالتی به نفع تراکتور رخ داد که به دلیل خرابی var داور خود تصمیم گرفت و دستور به ادامه کار داد ولی با اعتراض شدید کادر فنی و بازیکنان مواجه شد.

بازی در ادامه به حاشیه کشیده و در یک موقعیت در محوطه جریمه تراکتور موسا کولیبالی درگیری شدیدی با شجاع خلیل‌زاده داشت و منجر به اخراج کولیبالی شد.

به دلیل حواشی و وقف برای گرمای هوا ۲۴ دقیقه وقت اضافی برای این بازی در نظر گرفته شد که در این دقایق تراکتور رهبر میدان بود.

در دقیقه ۱۰۹ پنالتی برای تیم فولاد گرفته شد که ابوالفضل‌زاده عطار پنالتی زننده پنالتی با واکنش خوب بیرانوند مواجه شد ولی توپ برگشتی را گل کرد.

تراکتور هم گل مساوی را بی‌جواب نذاشت مهدی هاشم نژاد موفق شد در دقیقه ۱۲۱ گل دوم و برتری تراکتور را به ثمر رساند.

بازی پر هیجان، پر موقعیت و پرحاشیه با برتری دو بر یک تراکتور به پایان رسید و تراکتور با این برد قهرمانی خود را مستحکمتر نسبت به قبل کرد.

 

خبرنگار : دانش‌آموز: محمد منصوری

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار