استفاده از ظرفیت دانشگاه فرهنگیان در فعالیت پیشتازان استان همدان
همدان(پانا)-اولین دوره تربیت مربی کاردان پیشتازان با حضور دانشجومعلمان دانشگاه فرهنگیان همدان در محل سازمان دانش آموزی استان همدان برگزار شد.

قاسم تجری، مدیر سازمان دانشآموزی استان ضمن اعلام این خبر، گفت: هدف از برگزاری این دوره استفاده از ظرفیت دانشگاه فرهنگیان و تربیت مربیهای جوان برای فعالیت پیشتازان در سطح مدارس است.
وی در ادامه خاطر نشان کرد: کودکان و نوجوانان آینده سازان جامعه هستند و ضرورت دارد که از همان دوران مدرسه در کنار آموزشهای رسمی و تئوری، آموزشهای عملی و زندگی کردن به صورت اجتماعی و سالم را در کنار دیگران یاد بگیرند.
تجری گفت: هدف اصلی تشکیل گروههای پیشتاز، تقویت توانمندیهای فردی و گروهی دانشآموزان است و توانمند کردن هر یک از اعضای گروه برای بهتر زندگی کردن و ایجاد زمینه برای شکوفایی استعدادهای جسمی، فکری، اجتماعی و مشارکت در تصمیمگیریهای گروهی، از اهداف تشکیل این گروه است
وی در پایان، ضمن تشکر از همراهی دانشگاه فرهنگیان برای اجرای برنامه، گفت در این دوره دانشجو معلمان، از سه کارگاه مهارتهای اردویی، تشکیلاتی و اجتماعی بهره بردند.
ارسال دیدگاه