مدیر آموزش و پرورش شهرستان بهاران خبر داد:

ساخت ۷۰ کلاس درس در شهرستان بهار توسط خیرین

بهار (پانا) - مدیر آموزش و پرورش شهرستان بهاران از ساخت ۷۰ کلاس درس توسط خیرین در این شهرستان خبر داد.

کد مطلب: ۱۵۴۵۲۰۹
لینک کوتاه کپی شد
ساخت 70 کلاس درس در شهرستان بهار توسط خیرین

حسین فیض‌اللهی در بیست و هفتمین جشنواره خیرین مدرسه‌ساز شهرستان بهار که در تالار پذیرایی بهاران برگزار شد، گفت: خیرین شهرستان بهار با پرهیزکاری و تقوا همواره در کنار دولت در حوزه آموزش و پرورش وارد شدند و این مهم، نشان‌دهنده ایثار و ازخودگذشتگی و همت آنان است.

وی اضافه کرد: افراد خیّر با اعمال ارزشمند در تاریخ ماندگار می‌شوند و خروجی اقدام خیرین، تربیت فرزندان این مرز و بوم است.

فیض‌اللهی تصریح کرد: با کمک به مدرسه‌سازی و توسعه فضای آموزشی، بستری فراهم می‌شود تا دانش‌آموزان با آرامش و نشاط، مشغول فراگیری علم و دانش شوند. زیرا فضای متناسب به آموزش بهتر و کیفیت‌بخشی به نظام تعلیم و تربیت منجر می‌شود.

وی اظهار داشت: دولت چهاردهم با تشکیل قرارگاه عدالت آموزشی، بر توسعه عدالت در کشور تاکید دارد و توسعه عدالت آموزشی را از اولویت های خود می‌داند.

فیض‌اللهی افزود: توسعه فضاهای آموزشی و تعمیر و تجهیز، عامل پیشرفت و توسعه است و خیرین شهرستان بهار در کنار دولت به توسعه فضا کمک کردند و ۷۰ کلاس درس در شهرستان بهار در قالب ۱۰ آموزشگاه، توسط خیرین ساخته شده است.

وی تصریح کرد: ۸ پروژه فعال در حوزه آموزش و پرورش شهرستان بهار داریم که شامل ۱۲ کلاسه فرهنگیان، علیزاده، سیمین، کریم آباد، پرلوک، سالن ورزشی حجاب، وهنان و قشلاق است.

مدیر آموزش و پرورش شهرستان بهاران افزود: در کنار ساخت فضاهای آموزشی، همزمان تعمیر و تجهیز سرویس‌های بهداشتی، توجه به ورزش دانش آموزی و احداث زمین چمن مصنوعی دانش آموزی نیز مورد توجه قرار دارد.

وی اظهار داشت: در کنار مدرسه‌سازی، ما نیاز به وسایل کمک آموزشی و تجهیزات آموزشی داریم.

فیض‌اللهی با بیان اینکه برخی فضاهای آموزشی شهرستان نیاز به تخریب و بازسازی دارد، افزود: دولت در سال گذشته ۵۴ میلیارد تومان به سطح شهرستان بهار اختصاص داده ولی عبارات دولتی جوابگوی نیاز نیست.

سپس امام جمعه بهار به فرموده امام علی (ع) اشاره کرد و گفت: خوشا به سعادت بنده ای که در راه خدا کار نیک انجام دهد و برای آخرت کار کند.

حجت الاسلام رضا مصباح اضافه کرد: این دنیا تمام شدنی است و باید نگران آخرت باشیم زیرا از این دنیای فانی چیزی به دنیای باقی نخواهیم برد.

وی به فرموده پیامبر اکرم (ص) اشاره کرد و گفت: «هنگامی که انسان مؤمن از این دنیا می‌رود، تمامی اعمال او قطع می‌شود؛ به جز سه عمل: صدقه جاریه، علمی که از خود به یادگار گذاشته است و فرزند صالحی که برایش دعا می‌کند.»

وی با بیان اینکه یاد ما به نیت و همت ماست، افزود: همت مردم شهرستان بهار، مثال زدنی است و اکثر امور مربوط به تعلیم و تعلم، در این شهر خیری انجام می شود که دال بر نجابت مردم بهار و از عنایات شیخ محمد بهاری (ره) است.

سپس  نماینده معاونت مشارکت‌های مردمی اداره کل نوسازی مدارس استان همدان گفت: خداوند لزوماً به خیرین، وسعت مال نداده و وسعت نگاه داده و از ویژگی خودش به آنها داده بخشیده است.

مریم به مرام افزود: خداوند از مهرورزی خویشتن در قلب مومنان قرار داده تا فضا و موقعیت خوب را برای فرزندان این مرز و بوم آماده کنند.

وی افزود: صفت بخشندگی، رحمانیت و رحیمیت خداوند در خیرین متجلی شده است.

وی به «نهضت ملی عدالت آموزشی» در کشور اشاره کرد و گفت: این طرح با ابلاغ طرح رییس جمهور، اجرا و در این راستا در شهرستان بهار ۴ پروژه انجام می شود و تا سال ۱۴۰۴ در استان، مدرسه کانکسی نخواهیم داشت و با مشارکت مردم و دولت طرح ها به بهره برداری می رسد.

وی با تاکید بر مدرسه داری و مدرسه یاری گفت: تجهیزات و ابزار آموزشی برای کیفیت بخشی اهمیت دارد و برای تامین تجهیزات دولت در کنار مردم است‌.

وی تصریح کرد: شاخص توسعه یافتگی، سرمایه انسانی، نسل آموزش دیده و نسل مطالبه گر است و همانطور که مدرسه کانون رشد بوده، کانون هویت نیز باشد.

 

 

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار