نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه همدان بیان کرد:
رژه روز ارتش؛ تجلی غیرت و اقتدار نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران
همدان (پانا) - نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه همدان در مراسم رژه روز ارتش، یاد و خاطره شهدای ارتش جمهوری اسلامی را گرامی داشت و روز ارتش را روز تبلور غیرت و اراده پولادین یک ملت دانست. وی این روز را فرصتی برای تعصب و تلاش برای خدمت به مردم توصیف کرد.

آیتالله حبیبالله شعبانی موثقی با اشاره به تلاشهای دشمنان برای تضعیف ارتش در اوایل انقلاب، به تأکید امام خمینی (ره) بر حمایت از نیروهای مسلح اشاره کرد و گفت: امام خمینی با بصیرت عمیق خود، ارتش را مدافع استقلال و آزادی کشور میدانستند.
آیتالله شعبانیموثقی تأکید کرد: امروز شاهد فداکاری و غیرت مثالزدنی این نهاد مقتدر هستیم که امنیت و آرامش را برای ملت به ارمغان آورده است. اگر ایران اقتدار دارد، این به دلیل وجود نیروهای مسلح است و اگر کشوری ما را تهدید کند و بعد پشیمان شود، به واسطه همین اقتدار نیروهای مسلح ایران است.
وی به ابعاد مختلف اقتدار نیروهای مسلح اشاره کرد و افزود: این اقتدار در عرصه نظامی مشهود است و بازدارندگی قابل توجهی را ایجاد کرده است. اگر دشمنان توان حمله به ایران را داشتند، لحظهای درنگ نمیکردند و به جای مذاکره، اقدام نظامی میکردند. وی به جنایات رژیم صهیونیستی در غزه اشاره کرد و گفت که این رژیم در مقابل ملت مقتدر ایران و نیروهای مسلح توانمند آن، یارای مقابله ندارد.
شعبانیموثقی به تأثیر اقتدار نیروهای مسلح در عرصه دیپلماسی نیز پرداخت و ابراز کرد: اقتدار نظامی، زبان دیپلماسی را نیز بلند کرده است. جمهوری اسلامی ایران با تکیه بر همین اقتدار، شرایط و موضوعات مذاکره را تعیین کرد و بر خطوط قرمز خود پافشاری کرد.
نماینده ولی فقیه در همدان در ادامه به ویژگیهای منحصربهفرد نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران پرداخت و تصریح کرد: نیروهای مسلح ما نه تنها از اقتدار نظامی برخوردارند، بلکه از معنویت و اخلاق نیز بهرهمند هستند. این قدرت معنوی است که به نیروهای مسلح توانایی اقتدارآفرینی بخشیده است.
آیتالله شعبانیموثقی با مقایسه رفتار نیروهای مسلح ایران در عملیات وعده صادق با جنایات رژیم صهیونیستی در غزه، گفت: نیروهای ما با وجود قدرت نظامی، به غیرنظامیان آسیبی نرساندند و تنها مراکز نظامی دشمن را هدف قرار دادند. او در مقابل، رفتار ارتش رژیم صهیونیستی را که به کودککشی و کشتار غیرنظامیان پرداخته است، به شدت محکوم کرد.
در پایان این مراسم، شعبانیموثقی با تقدیر از حضور پرشور نیروهای مسلح در رژه روز ارتش، برای آنان در پاسداری از کیان ایران اسلامی آرزوی موفقیت کرد.
ارسال دیدگاه