سرپرست آموزش و پرورش شهرستان ملایر:
اقامهٔ نماز نه تنها باعث نزدیکی به خداوند متعال میشود، بلکه تاثیرات بهسزایی در زندگی فردی و اجتماعی انسان دارد
ملایر (پانا) - سرپرست آموزش و پرورش ملایر در مصاحبه با خبرنگار پانا معتقد است: اقامهٔ نماز نه تنها باعث نزدیکی به خداوند متعال میشود، بلکه تاثیرات بهسزایی در زندگی فردی و اجتماعی انسان دارد.
اکبر فراهانی در ابتدا عنوان کرد: سنین نوجوانی را میتوان یکی از دورانهای مهم در شکلگیری اخلاقیات و رفتارهای یک فرد دانست، که در این بین خانواده و مدرسه، به عنوان کلیدیترین کانونهای شکل دهنده، خمیر وجودی و اخلاقی یک دانشآموز، نقش برجستهای را ایفا میکنند.
وی ادامه داد: این مسأله نشانگر این است؛ که مدیران و معلمان دلسوز و در حالت کلی هر کسی که به فکر اقامه نماز در مدارس است، ابتدا باید موارد ابتدایی ایجادکننده علاقه به خواندن نماز در دانشآموز با روحیه لطیف را بررسی کرده و قبل از فکر کردن به هر راهکار دیگری، پیگیر حل کردن مشکلات در این زمینه باشد
فراهانی تصریح کرد: حتی این امر در مساجد نیز به وضوح دیده میشود که مساجد با روحانی خوش برخورد و شاد از جمعیت بیشتری به هنگام نماز برخوردارند. در امر انتخاب و جذب امام جماعت در مدارس، باید مدیر مدرسه در مورد اخلاق و رابطه روحانی با قشر جوان و نوجوان به اندازه کافی تحقیق کرده و سپس اقدام به جذب آن کند.
وی اذعان داشت: هر چقدر امام جماعت خوش خلقتر و با محبتتر باشد، دایره جذب دانشآموزان را در نمازخانه بیشتر خواهد کرد و اقامهکنندگان نماز بیشتر خواهند شد.
و علاوه بر این، توجه به اخلاق معلمان و کادر مدرسه، مخصوصاً دبیران و معاونان نمازخوان نیز از موارد مهم است.
فراهانی در پایان تأکید کرد: ایجاد محیط معنوی در سراسر محیط مدرسه، اعم از حیاط مدرسه، راهروها، دفاتر و کلاسها با استفاده از پوسترهای دارای پیامهای تأثیرگذار و سازگار با روحیه و رده سنی دانشآموزان، میتواند بهصورت مستمر یادآور نماز و اقامهٔ آن باشد و در تحکیم اقامه نماز در عمق فکری دانشآموز نقش بهسزایی ایجاد کند.
ارسال دیدگاه