معاون پرورشی و فرهنگی اداره کل آموزش و پرورش هرمزگان:
تربیت دانشآموزان اساس پیشرفت جامعه است
هرمزگان(پانا) - معاون پرورشی و فرهنگی اداره کل آموزش و پرورش استان هرمزگان گفت: تربیت دانشآموزان اساس پیشرفت جامعه است و ما باید در این راستا تلاش کنیم.

محمود غیبی، معاون پرورشی و فرهنگی اداره کل آموزش و پرورش استان هرمزگان، در گردهمایی با مدیران، معاونین و کارشناسان پرورشی مناطق و نواحی استان، با اشاره به اهمیت ماه مبارک رمضان و نزول قرآن، اظهار کرد: این ماه، ماه هدایت و رشد است و ما باید از فرصتهای آن بهرهبرداری کنیم.
غیبی با اشاره به هفته امور تربیتی که پشت سر گذاشتیم، بیان کرد: این هفته به یاد شهیدان رجایی و باهنر و فعالین تربیتی گرامی است و باید توجه ویژهای به نقش معلمان در کلاسهای درس داشته باشیم.
وی همچنین بر لزوم کاهش آسیبهای اجتماعی در مدارس تأکید کرد و افزود: سامانه رصد و پایش آسیبهای اجتماعی مدارس فعال شده و مدیران محترم موظفند این آسیبها را رصد کنند.
غیبی همچنین از افتتاح خوابگاه اردوگاه سرخون با ظرفیت ۱۵۰ دانشآموز خبر داد و اعلام کرد که دو مسابقه کشوری نیز در همین مدت برگزار شده است.
غیبی به اهمیت کلاس درس به عنوان موقعیتی برای یادگیری اجتماعی و فرهنگی اشاره کرد و افزود: اردوی راهیان نور و جشن تکلیف ۵ هزار نفره از جمله این موقعیتهاست.
معاون پرورشی و فرهنگی اداره کل آموزش و پرورش استان هرمزگان در پایان خاطرنشان کرد: تربیت دانشآموزان اساس پیشرفت جامعه است و ما باید در این راستا تلاش کنیم.
ارسال دیدگاه