سرپرست معاون پرورشی آموزش و پرورش لرستان بر ضرورت استفاده از نیروهای امور تربیتی تاکید کرد
خرم آباد ( پانا ) - سرپرست معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش لرستان با اشاره به اینکه امروز فضای تربیتی مدارس را باید مدیریت کرد بر ضرورت استفاده از نیروهای امور تربیتی در فضای تربیتی مدارس تاکید کرد.

اسدالله عباس زاده ،مشغله کاری و حجم کار را از مشکلات این مربیان دانست و گفت :باید برنامههای رقابتی را از سطوح مختلف تعدیل و حذف کنیم، رویکردهای مدرسه محور را به مدرسه برگردانیم و تغییر رویه دهیم چرا که با این مدل نمیتوانیم به اهداف تربیتی خود برسیم.
سرپرست معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش لرستان با اشاره به اهمیت سند تحول بنیادین و توجه ویژه این سند به حوزه پرورشی گفت: با نگاه به سند تحول بنیادین خواهیم دید که در تمام ۶ ساحت تربیتی این برنامه حداقل ۵ ساحت مستقیم و یا غیر مستقیم در ارتباط با فعالیتهای حوزه پرورشی است.
وی تصریح کرد: از بدو تاسیس امور تربیتی در مراحل مختلف چون دوران تثبیت انقلاب، دوران جنگ و سازندگی این مأموریت سنگین بر دوش حوزه پرورشی بوده و امروز هم در دوران جنگ نرم بیشترین مطالبات بر دوش مربیان تربیتی است.
عباس زاده گفت: میتوانیم امروز ادعا کنیم مربیان تربیتی طلایه داران اصلی و سربازان گمنام و کسانی هستند که با همت انقلابی خود در این عرصه تلاش و از میراث واقعی نظام و انقلاب در همه عرصهها دفاع میکنند.
وی با اشاره به اینکه مربیان در این عرصه با چالشهایی روبهرو هستند، ابراز کرد: گسستی که بعضا بین فعالیتهای آموزشی و پرورشی در مدارس وجود دارد، کمبود نیروی انسانی در همه بخشها و فقدان منابع مالی از جمله این چالشها هستند.
سرپرست معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش لرستان عنوان کرد: با همه مشکلات، مربیان پرورشی علاوه بر این که وظیفه انتقال ارزشها و فرهنگ جامعه را بر دوش دارند زمینه کشف استعدادها و نیز شکوفایی استعدادهای دینی، قرآنی و فرهنگی را نیز فراهم میکنند.
وی ادامه داد: به نظر میرسد بعد از نزدیک به ۴ دهه تلاش و چالشهای اساسی که در فرا روی ما وجود داد نیاز به یک بازبینی و بازنگری جدی در برنامههای حوزه پرورشی و فرهنگی داریم.
عباس زاده با اشاره به تمرکز بر مدرسه و افزایش مشارکت دانشآموزان، کاهش فعالیتهای رقابتی و ایجاد فعالیتهای نشاط آور در سطح مدارس گفت : دنبال فعالیتهای خرد ، اثر بخش و کم هزینه مدرسهای هستیم.
وی خاطر نشان کرد : گزارشهای بینتیجه که وقت زیادی را از مربیان به خود اختصاص میدهد باید از فرایندها حذف شود.
عباس زاده ادامه داد :اگر بنا داریم براساس این سند به سمت تعلیم و تربیت تمام ساحتی حرکت کنیم باید به ساحت تربیتی، اخلاقی و اعتقادی دانش آموزان نگاه ویژه ای داشته باشیم ، توجه به مفاهیم قرآنی و توسعه و بسط این برنامه ها زیربنای توجه به این ساحت است.
سرپرست معاونت پرورشی وفرهنگی آموزش و پرورش لرستان افزود: باور ما این است توجه به قرآن و برنامه های دینی ما را به سمت کمال سوق می دهد و برای این که بتوانیم نسلی اخلاق مدار و دیندار تربیت کنیم باید توجه دانش آموزان را به مسائل قرآنی جلب کنیم.
در ادامه این جلسه رئیس اداره امور تربیتی آموزش وپرورش لرستان به تشریح اهداف و برنامه های انجمن برای اعضاء جدید، با توجه به تاکیدسرپرست معاون پرورشی و فرهنگی استان مبنی بر افزایش مشارکت و نقش آفرینی مربیان پرورشی در سیاستگذاری و تدوین برنامه های حوزه پرورشی پرداخت.
ذبیح اله عصمتی تاکید کرد: اعضاء انجمن ،با ارائه نقطه نظرات خود در این زمینه ،می بایست در اجرای هر چه بهتر اهداف انجمن مشارکت داشته باشند.
ارسال دیدگاه